Champagne & Strawberries Events Design House


Champagne & Strawberries Events Design House

Για ξεχωριστές και αγαπημένες στιγμές!

Όταν επιθυμείτε στα μεγαλύτερα γεγονότα της ζωής σας, να δημιουργείτε αναμνήσεις που θα τις κουβαλάτε μια ζωή, τότε το Champagne & Strawberries Events Design House, είναι η μόνη επιλογή. Με μία πείρα πέντε και πλέον χρόνων στη διοργάνωση events, η Champagne & Strawberries φροντίζει να ετοιμάζει τα πάντα με στυλ, δημιουργικότητα, αυθεντικότητα και επαγγελματισμό δίνοντας σημασία και στην τελευταία λεπτομέρεια. Είναι εκεί για να κάνει πραγματικότητα την πιο ιδιαίτερη εκδήλωσή σας -παρέχοντάς σας τα πάντα, από την πιο μικρή συμβουλή μέχρι τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό του event.

Τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την πιο ξεχωριστή επωνυμία, είναι δύο. Η Φωτεινή Κυθραιώτου, την οποία η λέξη που την χαρακτηρίζει είναι η εφευρετικότητα ενώ η επαγγελματική της εμπειρία δίνει άμεσα τις λύσεις στα προβλήματα και η Κυριακή Ηροδότου, η επικοινωνιακή και η δυναμική που θα σας κερδίσει με το πάθος και τον ενθουσιώδη χαρακτήρα της και τις πρωτοπόρες ιδέες της! Τα δύο κορίτσια υπόσχονται να διοργανώσουν τα πιο αξέχαστα events για εσάς και τους καλεσμένους σας, αφού στόχος τους είναι να προσφέρουν αυτό που θα σας κάνει να εκπλαγείτε.

Γάμοι, party γενεθλίων, baby showers, galas, σημαντικές επέτειοι, επαγγελματικές εκδηλώσεις, συνέδρια, διασκέψεις τύπου ακόμη και ιδέες και συμβουλές για την τέλεια πρόταση γάμου είναι μόνο μερικές από τις «προκλήσεις» που αναλαμβάνουν με μεγάλη όρεξη και υπόσχονται να σας απαλλάξουν από το άγχος της διοργάνωσης, σίγουρες ότι το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Ονειρικοί γάμοι σε Κύπρο και εξωτερικό μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αφού η εταιρεία είναι έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη και επιθυμία σας την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας. Αναλαμβάνουν όλο τον σχεδιασμό, την πλήρη θεματική διακόσμηση, το σχεδιασμό των λουλουδιών, το συντονισμό και την πλήρη οργάνωση, και σας προτείνουν ιδέες από το χώρο και το μενού της βραδιάς μέχρι τη μουσική, τα δώρα, τις ευχαριστήριες και save the date κάρτες αλλά και τα parties πριν και μετά το γάμο.

Αφοσιωμένες σε αυτό που κάνουν, αποστολή τους είναι να ψάξουν και να βρουν για εσάς ό,τι πιο ιδιαίτερο και πρωτότυπο και να κάνουν τη φαντασία πραγματικότητα. Μότο τους «Οι λεπτομέρειες δεν είναι λεπτομέρειες. Αυτές αποτελούν τον σχεδιασμό». (The details are not the details. They make the design, Charles Eames).

Η Champagne & Strawberries Events Design House αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη οργάνωση και το σχεδιασμό των εκδηλώσεών σας, επιλύοντας όποιο πρόβλημα προκύψει. Εσείς απλά απολαμβάνετε τη στιγμή έχοντας δίπλα σας την ιδανική ομάδα για να σας καθοδηγεί και να σας στηρίζει! Μάθετε περισσότερα: www.champagnestrawberries.com, τηλ: 22429920, 99429421, 99423592, info@champagnestrawberries.com.

Social Media Links

Facebook page

Pinterest 

Instagram

Website

Tags Champagne & Strawberries Events Design House, Γαμος, διοργανωση, Κυριακή Ηροδότου, Φωτεινή Κυθραιώτου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2658 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2185 s // Total time: 3.4842 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X