Η νέα "Σταχτοπούτα" της Disney λάμπει με Swarovski!


Η νέα "Σταχτοπούτα" της Disney λάμπει με Swarovski!

Η Swarovski προσθέτει παραμυθένια λάμψη στην οθόνη και στα καταστήματα με αφορμή την ταινία \"Cinderella\" της Disney.

Από τα πρώτα βήματα της «μεγάλης οθόνης», τα κρύσταλλα Swarovski έχουν παίξει τον δικό τους ρόλο σε ορισμένες από τις πιο αλησμόνητες κινηματογραφικές στιγμές του Χόλιγουντ, χαρίζοντας λάμψη στους πιο εμβληματικούς σταρ και αναδεικνύοντας τα αστραφτερά κοσμήματα, κοστούμια, αντικείμενα και σκηνικά. Το 2015 δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, καθώς από τις 12 Μαρτίου έχει αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες η νέα ταινία «Cinderella» της Disney, εμπνευσμένη από το κλασικό παραμύθι και εμπλουτισμένη με την αστραφτερή μαγεία που χαρίζει η εταιρεία κατασκευής κρυστάλλων.


Μια λαμπερή παρουσία στην ταινία

Η Swarovski ένωσε τις δυνάμεις της με τη βραβευμένη με Academy Award® σχεδιάστρια κοστουμιών Sandy Powell για να προσθέσει λάμψη στην ταινία, παρέχοντας 1,7 εκατομμύρια κρύσταλλα Swarovski άψογης κοπής για να χρησιμοποιηθούν στα κοστούμια, στα κοσμήματα, στα χτενίσματα και στο μακιγιάζ. Η Powell, η οποία συνεργάζεται πολλά χρόνια με τη Swarovski, σχεδίασε επίσης τα εμβληματικά γοβάκια της Σταχτοπούτας που παίζουν κεντρικό ρόλο στην πλοκή. Τα γοβάκια είναι φιλοτεχνημένα από συμπαγές κρύσταλλο και περιλαμβάνουν 221 έδρες που αντανακλούν το φως. Εκτός από αυτές τις μοναδικές δημιουργίες, η Swarovski ανέτρεξε στα αρχεία της για να φιλοτεχνήσει περισσότερες από 150 τιάρες και κοσμήματα και να δώσει λάμψη στην περίφημη σκηνή του χορού.

 

Η Sandy Powell σχολίασε: «Για μένα, τα κρύσταλλα Swarovski αποτελούν βασικό δημιουργικό στοιχείο που προσδίδει λάμψη, βάθος και χρώμα στα κοστούμια μου. Η “Σταχτοπούτα” είναι, ίσως, το απόλυτο ρομαντικό παραμύθι και η συνεργασία με τη Swarovski προσέδωσε ένα νέο επίπεδο γοητείας, φωτίζοντας τους χαρακτήρες και ζωντανεύοντάς τους με τρόπο μαγικό». Η Atelier Swarovski, η εμπνευσμένη σειρά κοσμημάτων και αξεσουάρ που έχει δημιουργηθεί από διεθνούς φήμης ταλαντούχους σχεδιαστές, αποκαλύπτει μια νέα εντυπωσιακή συνεργασία με τη Sandy Powell, τη σχεδιάστρια των κοστουμιών της
Σταχτοπούτας. Αντλώντας έμπνευση από την «παλαιάς σχολής» γοητεία της Λαίδης Τρεμέιν, της κακιάς μητριάς που υποδύεται η Cate Blanchett, η Powell σχεδίασε μια ειδική συλλογή με τέσσερα εντυπωσιακά κομμάτια, τα οποία περιλαμβάνουν αντικέ μοτίβα φύλλων διακοσμημένα με σμαραγδί ή χρυσαφί κρύσταλλα κοπής baguette.

 

Επίσης, η Swarovski δημιούργησε μια ρομαντική συλλογή με κοσμήματα fashion και φιγούρες που αποτίνουν φόρο τιμής σε μία από τις διασημότερες πριγκίπισσες της Disney. Αυτή η γεμάτη θηλυκότητα ένθετη συλλογή περιλαμβάνει σχέδια εμπνευσμένα από τη φύση, όπως λουλούδια και πεταλούδες σε απαλές κρυστάλλινες αποχρώσεις, από Vintage Rose έως Amethyst. Η σειρά περιλαμβάνει κομμάτια διακοσμημένα με κρύσταλλα pavé και κομμάτια που φοριούνται μαζί, τα οποία είναι ιδανικά για καθημερινές εμφανίσεις.
Εκτός από αυτά τα αξεσουάρ μόδας τα οποία είναι εμπνευσμένα από την ταινία, η Swarovski δημιούργησε τη φιγούρα Cinderella από λαμπερό κρύσταλλο που αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της ιδιαίτερης δεξιοτεχνίας και της προσήλωσης της εταιρείας στη λεπτομέρεια, καθώς και δύο εκδοχές για το θρυλικό γοβάκι της Σταχτοπούτας: μια περιορισμένη συλλεκτική έκδοση, όπου κάθε κομμάτι φέρει μοναδικό αριθμό (από το 1 έως το 400), και ένα γοβάκι μικρότερου μεγέθους. Και οι δύο εκδοχές είναι κατασκευασμένες από πολυεδρικό κρύσταλλο και περιλαμβάνουν μια χαριτωμένη πεταλούδα σε ασημί απόχρωση.

 

 

Tags σταχτοπούτα, Swarovski


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8587 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3761 s // Total time: 2.2348 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X