13χρονη κατήγγειλε καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση


13χρονη κατήγγειλε καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση

Μετά τη σύλληψη 63χρονου ως ύποπτο για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου προσώπου, διαφθορά θήλεος κάτω των 17 χρόνων και σεξουαλικής επίθεσης, η αστυνομία εξετάζει δεύτερη καταγγελία 13χρονης μαθήτριας.

Συγκεκριμένα 13χρονη μαθήτρια γυμνασίου στη Λάρνακα, κατήγγηλε αρχικά στους γονείς της και μετέπειτα στην αστυνομία ότι 49χρονος καθηγητής της, την παρενοχλούσε σεξουαλικά χαϊδεύοντάς την σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 13χρονή, όλα άρχισαν τον περασμένο Σεπτέμβριο και συνεχίστηκαν μέχρι και τη στιγμή που εκμυστηρεύτηκε στην οικογένειά της τα όσα συνέβαιναν.

Ο 49χρονος καθηγητής που αρνείται τις κατηγορίες, τέθηκε υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη καταγγελία ξεσκέπασε πολίτης ο οποίος εντόπισε τον 63χρονο σε χώρο στάθμευσης να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με την μαθήτρια γυμνασίου. Όταν ο πολίτης πλησίασε ο 63χρονος εισήλθε σε όχημα ταξί και εξαφανίστηκε.

Ο πολίτης συγκράτησε ωστόσο τα στοιχεία στις πινακίδες εγγραφής και ενημέρωσε την αστυνομία που εντόπισε την μαθήτρια. Πρόκειται για 13χρονη μαθήτρια η οποία παραδέχτηκε ότι ο 63χρονος τους τελευταίους δυο με τρεις μήνες της έδινε μικρό χρηματικό ποσό μετά από κάθε επαφή τους ενώ ο ιατροδικαστής που την εξέτασε διαπίστωσε παλιά ρήξη του παρθενικού υμένα.

Tags σεξουαλικη παρενόχληση, ΝΕΑΡΗ, ανήλικη, καταγγελια, αστυνομία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0062 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0314 s // Total time: 0.0376 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X