Guerlain Le Tendres Spring Collection 2015


Guerlain Le Tendres Spring Collection 2015

Λάμψη, φρεσκάδα, μια τέλεια επιδερμίδα και απαλά χρώματα είναι στο προσκήνιο με τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή του μακιγιάζ Guerlain, αναδεικνύοντας τη φυσική, αγγελική ομορφιά της κάθε γυναίκας

Το προϊόν αστέρι της συλλογής, Météorites Light-Revealing Sheer Makeup Baby Glow, μια αληθινή επανάσταση όσον αφορά τη φωτεινότητα. Για πρώτη φορά, ο Guerlain έχει εμποτίσει την μαγεία των Météorites σε ένα foundation με fluid υφή. Είναι ένα foundation πραγματικά λεπτό, μεταξένιο και ελαφρύ σαν πούπουλο που χαρίζει φωτεινότητα. 

Ένα άλλο νέο στοιχείο σε αυτή την ανοιξιάτικη  συλλογή: οι θρυλικοί Météorites διατίθενται τώρα σε light-revealing compact powder με μια φόρμουλα εξίσου καινοτόμο. Συναρπαστικά, μοναδική φωτεινή επιδερμίδα με διαυγές λάμψη!

Météorites Perles de Blush, μια ωδή στο φως και στη φρεσκάδα! Διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση σε κουτί Vintage, και συνδυάζει το χρώμα, το φως και τη φρεσκάδα της ανοιξιάτικης επιδερμίδας.

 

Tags Guerlain Le Tendres, Guerlain, Le Tendres Spring Collection 2015, make-up, beauty, Μακιγιαζ, Ομορφια, προσωπο, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0815 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3862 s // Total time: 2.4676 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X