Ένα πρωτοποριακό συνέδριο για τις Κύπριες γυναίκες: μάθε λεπτομέρειες


Ένα πρωτοποριακό συνέδριο για τις Κύπριες γυναίκες: μάθε λεπτομέρειες

YinAlithea Cyprus Women\'s Conference. Γίνε… γυναίκα επιτυχημένη!

15 διακεκριμένες και καταξιωμένες ομιλήτριες από διαφορετικούς τομείς ενώνουν τις δυνάμεις τους θέτοντας ως στόχο να μοιραστούν με το κοινό τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους όσον αφορά τη Γυναικεία Επιτυχία είτε αυτό μεταφράζεται σε επαγγελματική επιτυχία, οικογενειακή ευτυχία, ψυχική ηρεμία, αυτοπεποίθηση.

Το συνέδριο θα προσεγγίσει θέματα που αφορούν την ψυχολογία μιας γυναίκας, θα προσεγγίσει τρόπους για το πώς μια γυναίκα μπορεί να βρει τη γυναικεία της υπόσταση, να ανακαλύψει πού βρίσκεται τώρα και πού θέλει να φτάσει στο μέλλον, δίνοντάς της τα εφόδια να πιστέψει στις ικανότητες της και να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση αλλά και τη θέληση που χρειάζεται για να προχωρήσει μπροστά.

Το συνέδριο τελεί υπό την υψηλή προστασία της κας ΄Αντρης Αναστασιάδη, σύζυγο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Υποστηρικτής είναι ο ΟΓΕΕ Λεμεσού και διοργανώνεται από τις κυρίες Ελένη Αργυρού (Κλινική Ψυχολόγος) και Πηνελόπη Μαγουλιανίτη (Συγγραφέας και Ομιλήτρια).

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  www.cypruswomenconference.com ή στα τηλέφωνα 99454977 / 99238660

Μέρος των εσόδων θα δωθεί για τη στήριξη του Family and Child Planning Association.

Εlias Beach Hotel - 21 & 22 Μαρτίου, ώρα 9:00 π.μ - 5:30 μ.μ.

Tags γυναίκες, ευτυχία, συνεδριο, σεμιναριο, ψυχολογια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5562 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2513 s // Total time: 2.8074 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X