Τσάι Θηλασμού Neuner's: Μοναδικό και πολυβραβευμένο


Τσάι Θηλασμού Neuner

Το Τσάι Θηλασμού Neuner\'s περιέχει ένα ξεχωριστό μείγμα από οργανικά βότανα και είναι ειδικά φτιαγμένο για να στηρίξει τις θηλάζουσες μητέρες. Δεν περιέχει ζάχαρη, καφεΐνη, ούτε και πρόσθετα αρώματα, γεγονός που το καθιστά 100% φυσικό.

Παράγεται στις εγκαταστάσεις εταιρείας Neuner' s, στην πανέμορφη Αυστριακή ύπαιθρο. Πρόκειται για μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση βοτανολόγων, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας φυσικά προϊόντα που παράγει  εδώ και πέντε ολόκληρες γενεές.

Το τσάι Neuner's συμβάλλει στην αύξηση της παροχής γάλακτος, στην ηρεμία και ευεξία μητέρας και βρέφους. Έχει μια ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση και η κατανάλωσή του συνιστάται από μαίες και ιατρικούς συμβούλους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Οι θηλάζουσες μητέρες μπορούν δε να απολαμβάνουν, μέχρι και τέσσερα ροφήματα ημερησίως.

Η μοναδικότητά του μάλιστα, τόσο στη γεύση, όσο και στην ποιότητα τυγχάνει καθολικής αναγνώρισης, αποτέλεσμα της οποίας είναι οι πολλαπλές και επανειλημμένες βραβεύσεις που έχει λάβει.  Το Τσάι Θηλασμού Neuner's,  λόγω των άριστης ποιότητας πιστοποιημένων βότανων που περιέχει,  ψηφίστηκε από ανεξάρτητους γονείς ως το ''Καλύτερο από τα Καλύτερα'' και το ''Καλύτερο τσάι για θηλάζουσες μητέρες'' για τα έτη 2011, 2012, 2013 και 2014 σε αναγνωρισμένους θεσμούς όπως τα Tips Awards και τα Janey Loves Awards.

Εισάγεται στην Κύπρο από την Marathon Trading και διατίθεται στα φαρμακεία στην ιδιαίτερα προσιτή τιμή των €5.60 (για 20 φακελάκια).

Tags θηλασμος, τσαι θηλασμου, ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8710 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3715 s // Total time: 2.2425 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X