Ο σωματότυπος καθορίζει την επιλογή νυφικού


Ο σωματότυπος καθορίζει την επιλογή νυφικού

Άλλο τι σας αρέσει, άλλο τι σας ταιριάζει.Ο σωματότυπός σας θα σας δείξει τον δρόμο. Τι θα πρέπει να προσέξετε, τι να αποφύγετε, τι να επιλέξετε

Εύσωμες
Μια καλή ιδέα είναι η φούστα να ξεκινάει κάτω από το μπούστο και να φθάνει μέχρι το πάτωμα. Η γραμμή θα πρέπει να ακολουθεί το σώμα σας. Αν το φόρεμα είναι πολύ χαλαρό θα σας προσθέτει κιλά. Αποφύγετε τα αέρινα υφάσματα και προτιμήστε εκείνα που έχουν δομή.

Ψηλές
Όσο πιο απλό τόσο το καλύτερο. Η απλότητα στη γραμμή θα αναδείξει το ύψος και όλα τα άλλα χαρίσματα του σώματός σας. Κάθε λεπτομέρεια μετρά. Προτιμήστε χαμηλόμεσο φόρεμα με τον ποδόγυρο να αγγίζει το πάτωμα και ύφασμα όσο πιο μίνιμαλ.

Μικροκαμωμένες
Η γραμμή της μέσης να έρχεται λίγο πιο πάνω από τη φυσική γραμμή, ώστε να σας χαρίζει ύψος. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην επιλογή υφάσματος, μόνο οι λεπτομέρειες να είναι διακριτικές. Αποφύγετε μεγάλους φιόγκους, μεγάλα λουλούδια και φούστες με υπερβολικό όγκο.

Μεγάλο στήθος
Ένα νυφικό με ισορροπημένο ντεκολτέ θα ήταν η ιδανικότερη επιλογή. Θα φωτίσει το πρόσωπο και θα τονίσει το σώμα χωρίς να είναι πολύ αποκαλυπτικό. Αν σας αρέσει το στράπλες, αποφύγετε την επιλογή με ίσια γραμμή που κάνει το στήθος να φαίνεται μεγαλύτερο. Τα υφάσματα καλύτερα όχι λαμπερά, γιατί δίνουν όγκο και θα εστιάσουν την προσοχή στο στήθος σας.

Μικρός στήθος
Ένα νυφικό με ενίσχυση στο στήθος θα κάνει πιο πλούσιο το μπούστο σας. Επίσης, η σωστή επιλογή σουτιέν θα σας χαρίσει επιπλέον καμπύλες.

Πηγή: περιοδικό "Lovely Wedding"

Tags Νυφικο, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1189 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3262 s // Total time: 2.4451 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X