Για Spa στην Αθήνα!


Για Spa στην Αθήνα!

Το Hiltonia Spa παρουσιάζει μια νέα σειρά από θεραπείες ευεξίας και ομορφιάς βασισμένες στην αρωματοθεραπεία, στα βιολογικά προϊόντα αλλά και στις σύγχρονες τάσεις της κοσμετολογίας.

Το δημοφιλές Spa του Hilton Αθηνών εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την κλινική Symmetria ενώ παράλληλα υιοθετεί τη νέα σειρά θεραπειών με οργανικά προϊόντα από τη Cinq Mondes.

Το νέο spa menu περιλαμβάνει θεραπείες περιποίησης προσώπου, μασάζ σώματος, αδυνατιστικές και συσφιγκτικές θεραπείες σώματος, θεραπείες ειδικά για άντρες, αλλά και δύο νέα Signature Treatments που δημιουργήθηκαν ειδικά για το Hiltonia Spa από την The Aromatherapy Company η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη Symmetria. Το Luxury Grecian Full Body Treatment και το Ultimate Luxury Grecian Full Body Treatment είναι οι προτάσεις του Hiltonia Spa για την απόλυτη αίσθηση ανανέωσης με εκχυλίσματα φρούτων και βοτάνων από την ελληνική φύση, όπως το νερόλι, το γλυκό πορτοκάλι, το θυμάρι, το φασκόμηλο και ο ελίχρυσος.

Θεραπείες όπως η “Tailor Made Facial Experience” με τη χρήση της τεχνολογίας reveal imager, η “Fire & Ice Rejuvenating Treatment” με AHA και η “Collagen & Hyaluronic Intensive Treatment” αποτελούν μόνο ένα δείγμα από τη μεγάλη γκάμα επιστημονικών υπηρεσιών ομορφιάς και αντιγήρανσης με την υπογραφή της Symmetria που μπορείτε ν’ απολαύσετε στο Hiltonia Spa. Αν πάλι επιθυμείτε ν’ ανανεωθείτε μετά από ένα απαιτητικό επαγγελματικό ταξίδι, σας προτείνουμε το “Jet Lag Massage” που περιλαμβάνει το “sleep massage” για πλήρη χαλάρωση και προετοιμασία για τον ύπνο ή το “energizing massage” για να ανακτήσετε τη χαμένη ενέργεια. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την Πράσινη Σειρά θεραπειών της Cinq Mondes που βασίζεται σε παραδοσιακά τελετουργικά «από τις πέντε ηπείρους» με τη χρήση βιολογικών προϊόντων. Δοκιμάστε το body scrub με έλαιο monoi και ζάχαρη, το παραδοσιακό μασάζ Lomi-Lomi από την Ταϊτή ή το μπαλινέζικο τελετουργικό ομορφιάς με πέντε είδη τροπικών λουλουδιών.

Για να γνωρίσετε το νέο spa menu του Hiltonia Spa, τηλεφωνήστε στο +30.2107281801. Αν επιθυμείτε να παρατείνετε αυτή τη μοναδική αίσθηση ηρεμίας και αναζωογόνησης, μπορείτε να προμηθευθείτε τα προϊόντα ομορφιάς και χαλάρωσης Symmetria και Cinq Mondes από το Hiltonia Spa. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κλινική Symmetria επισκεφθείτε το www.symmetria.gr και για τη Cinq Mondes το www.cinqmondes.com.

Τα προϊόντα Cinq Mondes

Θάλασσα με τυρκουάζ χρώματα, παραλία με λευκή άμμο, ξεγνοιασιά. Ένα ταξίδι στις εξωτικές ακρογιαλιές της Πολυνησίας με τη νέα σειρά προϊόντων σώματος της CINQ MONDES. Πρόκειται για τρία νέα βιολογικά προϊόντα που αναδεικνύουν τις παραδοσιακές μυρωδιές και αναπλαστικές ιδιότητες των παραδοσιακών ελαίων Noni και Monoi για ένα μεταξένιο δέρμα. Ανακαλύψτε τους μυστικούς θησαυρούς ομορφιάς!

Για τη νέα αυτή σειρά η CINQ MONDES εμπνεύστηκε από την παραδοσιακή φαρμακοποιία των θεραπευτών Πολυνησίας, την «Raau Tahiti» (σημαίνει κυριολεκτικά παραδοσιακό φάρμακο) η οποία χρησιμοποιείται εδώ και 2.000 χρόνια παράλληλα με τη Δυτική ιατρική.

* Gommage Sublime® : απαλή απολέπιση σώματος που συνδυάζει τη διπλή δράση της ζάχαρης και της καρύδας και την θρεπτική προστασία των πολύτιμων ελαίων Noni, Monoi Ταϊτής. Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, η υφή του δέρματος γίνεται πιο λεία, το δέρμα δέχεται καλύτερα την ευεργετική δράση του λαδιού και αρωματίζεται διακριτικά με τις φίνες μυρωδιές λιβανιού, πορτοκαλιού και βανίλιας.

* Huile Sublime® corps et cheveux : «Ξηρό» λάδι για το σώμα και τα μαλλιά που συνδυάζει τη θρεπτική και αναπλαστική ιδιότητα των ιερών ελαίων Noni και Monoi Ταϊτής. Ενισχύει τη λάμψη και το χρώμα του δέρματος και εφαρμόζεται και στα μαλλιά για λάμψη και απαλότητα.

* Le Baume Sublime® : ιδανικό βάλσαμο σώματος για τα ξηρά δέρματα με μια υφή που λιώνει κυριολεκτικά στο δέρμα χωρίς να αφήσει ίχνη λιπαρότητας. Το δέρμα αναπλάθεται και ενυδατώνεται εις βάθος, επιπλέον το μαύρισμα σας αποκτά μια ιριδίζουσα λάμψη.

Tags αισθητικη, Ομορφια, Spa


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0065 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0401 s // Total time: 0.0466 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X