Clarins Spring 2015 Make-up Collection


Clarins Spring 2015 Make-up Collection

Πράσινα μάτια με σκιά ή μολύβι και ροζ μάγουλα και χείλη που πλημυρίζουν την επιδερμίδα με απαλότητα...

Όλα ξεκινούν σ’ένα φωτεινό κήπο με χρώμα, το ιδανικό μέρος για μια βόλτα με τις μοναδικές μυρωδιές των λουλουδιών και φυτών. Αυτή η ανθηρή φύση ήταν η έμπνευση ενός φρέσκου και φωτεινού μακιγιάζ με αποχρώσεις από απαλό ροζ μέχρι ζεστό κοραλλί, από ξυλώδη γκρί μέχρι πράσινο του πεύκου. Ακτινοβόλα, χυμώδη χείλη φωτίζουν μια ντελικάτη επιδερμίδα. Τα μάτια είναι στολισμένα με πράσινο. Μια απόδραση στην ομορφιά της φύσης.

Instant Light Lip Balm Perfector

Η Clarins παρουσιάζει μια νέα χυμώδη και εθιστική υφή, ένα έξτρα απορροφητικό balm. Οι 6 υγρές στην εμφάνιση αποχρώσεις του φωτίζουν τα χείλη με ένα διάφανο χρώμα. Η φόρμουλα τους, πλούσια σε ενεργά εκχυλίσματα φυτών, ενυδατώνει, γεμίζει και φωτίζει τα χείλη.
Η απόχρωση my pink προσαρμόζεται στο χρώμα των χειλιών για να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο στα χείλη ροζ χρώμα.

Instant Light Lip Comfort Oil

Το μακιγιάζ της Clarins έχει επιτέλους το δικό του λάδι! Η μοναδική εμπειρογνωμοσύνη της Clarins στα λαδάκια σώματος και προσώπου εμψύχωσε τους επιστήμονες της Clarins να δημιουργήσουν ένα λαδάκι ομορφιάς πλούσιο σε ενεργά εκχυλίσματα φυτών έτσι ώστε να ενυδατώσει και να ενισχύσει τα χείλη. Το Lip Comfort Oil ενισχύει το χρώμα των χειλιών. Η απόχρωση 01 ονομάζεται honey λόγω της απόχρωσης και της γεύσης. Αφήνει ένα γυαλιστερό φιλμ στα χείλη χωρίς να είναι κολλώδες και χωρίς την αίσθηση του λαδιού και με μια ελαφριά γλυκιά γεύση μελιού. Η απόχρωση 02 raspberry είναι limited edition.

Eye Kohl Pencil

Μια νέα απόχρωση στην σειρά. Μια γραμμή έντονου πράσινου για να τονίσεις τα μάτια. Το πράσινο είναι το νέο μαύρο για αυτή την σεζόν.

Blush Prodige

Η νέα απόχρωση sweet rose προσφέρει στην επιδερμίδα ένα υγιές και φρέσκο λουκ. Προσφέρει μακράς διάρκειας ροζ μάγουλα.
 

Joli Rouge Shine

Δύο νέες αποχρώσεις οι οποίες προσφέρουν διάφανές χρώμα και πιο γεμάτα χείλη, απαλά και έξτρα λαμπερά.

 

 

6 Colour Eye Palette

Μια αρμονία μακράς διάρκειας και απαλά σατινένιων περλέ σκιών. Ένα λουλούδι διακοσμεί την παλέτα έτσι ώστε να τονίσει την φρεσκάδα των έξι αποχρώσεων: αποχρώσεις του ροζ, περλέ άσπρο, δύο ανοιξιάτικα πράσινα και ένα έντονο γκρι. Οι σκιές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή μόνες ή σε συνδυασμό, στεγνές ή υγρές ανάλογα αν θέλουμε ένα φυσικό ή έντονο μακιγιάζ.

Tags CLARINS SPRING 2015 MAKE UP COLLECTION, clarins, Μακιγιαζ, Ομορφια, beauty, SPRING 2015 MAKE UP COLLECTION


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4157 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2636 s // Total time: 3.6793 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X