Coffee Island: To street party για τον 1 χρόνο στη Λάρνακα


Coffee Island: To street party για τον 1 χρόνο στη Λάρνακα

Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του γιόρτασε το καφεκοπτείο της Coffee Island στην Στρατηγού Τιμάγια, στη Λάρνακα.

Το καφεκοπτείο, που μέσα σε ένα χρόνο απέκτησε πιστούς θαμώνες, υποδέχτηκε τον κόσμο με γιορταστική διακόσμηση, ανεβαστική μουσική και -φυσικά- κεράσματα.

Ο εορτασμός των πρώτων γενεθλίων του καφεκοπτείου ξεκίνησε με ευχάριστες εκπλήξεις για τους πιστούς θαμώνες, τους περαστικούς αλλά και γνωστές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο που κατέκλυσαν το αγαπημένο στέκι.

Οι baristas έκαναν επίδειξη παρασκευής ροφημάτων καφέ μέχρι αργά το απόγευμα με τον κόσμο ολοένα να αυξάνεται για να μοιραστεί τις ευχές του με τους ιδιοκτήτες. Η γνώριμη μελωδία του “Happy Birthday” από το σαξόφωνο έδωσε το έναυσμα ώστε να μαζευτούν όλοι γύρω από την τούρτα και να σβήσουν μαζί το κερί που συμβόλιζε το ένα χρόνο λειτουργίας του καφεκοπτείου.

Ο ιδιοκτήτης του καφεκοπτείου, κ. Χαράλαμπος Σαμίρ, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που «στήριξε από την πρώτη στιγμή την προσπάθειά μας αλλά και το προσωπικό που δίνει καθημερινά τον καλύτερο του εαυτό και έχει συμβάλει καθοριστικά στο να καταστεί το καφεκοπτείο αγαπημένο στέκι της περιοχής».   Τέλος, ευχαρίστησε την Coffee Island, τονίζοντας τη σημασία της «συνεχούς υποστήριξης που λαμβάνει ο κάθε franchisee ώστε να μεταφέρεται εγκαίρως και αδιαλείπτως η τεχνογνωσία του προϊόντος».

Tags Coffee Island, Street Party, λαρνακα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2101 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2819 s // Total time: 2.4920 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X