Το viral βίντεο που συγκινεί: Η μεταμόρφωση των αστέγων -Κούρεμα, ξύρισμα, περιποίηση [εικόνες & βίντεο]


Το viral βίντεο που συγκινεί: Η μεταμόρφωση των αστέγων -Κούρεμα, ξύρισμα, περιποίηση [εικόνες & βίντεο]

Ο νεαρός σκηνοθέτης Τάιλερ Μπρίτζες κατόρθωσε να συγκινήσει την Αμερική με το βίντεο του, που καταγράφει την εκπληκτική μεταμόρφωση των άστεγων του Λος Αντζελες, μετά από την περιποίηση που δέχονται από εθελοντές κουρείς.  

Ο Μπρίτζες ήθελε να βρει ένα τρόπο για να συγκινήσει την αμερικανική κοινή γνώμη και να την ευαισθητοποιήσει σχετικά με τους άστεγους. Αποφάσισε να καταγράψει την δράση μια ομάδας εθελοντών κουρέων, οι οποίοι περιποιούνται τους άστεγους και τους δίνουν μια αίσθηση αξιοπρέπειας. Στο βίντεο παρακολουθούμε τους άστεγους να περιμένουν την σειρά έξω από το αυτοσχέδιο κομμωτήριο. Ο Μπρίτζες καταγράφει με την κάμερα του τις αντιδράσεις των άτυχων συμπολιτών του. Ολοι μοιάζουν να μην πιστεύουν στα μάτια τους, βλέποντας το είδωλο τους στο καθρέπτη και ο ένας από αυτούς, εμφανώς συγκινημένος, αγκαλιάζει έναν από τους εθελοντές.

Ο νεαρός σκηνοθέτης θέλησε με αυτόν τον τρόπο να αποδείξει ότι οι άστεγοι δεν διαφέρουν από τους άλλους ανθρώπους και να επισημάνει το γεγονός ότι 600.000 Αμερικανοί πολίτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγης.  

 

Tags ΑΣΤΕΓΟΙ, μεταμορφωση, φωτογραφιες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0200 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5658 s // Total time: 3.5858 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X