Συλλήψεις και ανακρίσεις για το γκανγκστερικό χτύπημα


Συλλήψεις και ανακρίσεις για το γκανγκστερικό χτύπημα

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία σε σχέση με την προχθεσινή πρωτοφανή επίθεση με ρουκέτα εναντίον του Αλέξη Μαυρομιχάλη, κατά την οποία σκοτώθηκε ο Στέφανος Παπαδόπουλος, 28 ετών, από τη Λευκωσία.  

Ωστόσο, ο πρώτος συλληφθείς, αφότου ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπο, που είχε αγοράσει, αλλά στη συνέχεια μεταπώλησε το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες τη νύκτα της επίθεσης και αργότερα εντοπίστηκε να φλέγεται στην περιοχή Εργατών.

Ακολούθησε η εξασφάλιση από το δικαστήριο άλλων δυο ενταλμάτων σύλληψης, που εκτελέστηκαν χθες το απόγευμα.

Το πρώτο αφορούσε κατάδικο των Κεντρικών Φυλακών, ο οποίος φέρεται να έδωσε οδηγίες να μεταφερθεί το όχημα της διαφυγής των δραστών στην περιοχή Εργατών.

Και στο δεύτερο πρόσωπο, που είναι εκτός φυλακών, αποδίδεται ρόλος σε σχέση με το όχημα της επίθεσης, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα και το ενδεχόμενο της ενεργού συμμετοχής του στην επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δεύτερος ύποπτος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα ατόμων, που φέρεται να έχουν φιλικές σχέσεις με τον Αλέξη Μαυρομιχάλη.

Η εν λόγω υπόθεση εκκρεμεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Η Αστυνομία διερευνά κατά πόσο η επίθεση, που δέχθηκε ο δεύτερος ύποπτος, τον ώθησε να συμμετάσχει στην προχθεσινή γκαγκστερική ενέργεια. Οι δυο συλληφθέντες ανακρίνονταν μέχρι αργά χθες βράδυ.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από ανακρίσεις περνούν δεκάδες πρόσωπα. Δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις εντός των επόμενων ωρών.

Η Αστυνομία, η οποία σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της κινείται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, πραγματοποιεί συνεχώς συσκέψεις για να αξιολογεί τα συγκεντρωθέντα στοιχεία και το μαρτυρικό υλικό.

Διερευνάται κατά πόσον τα κίνητρα της επίθεσης αφορούσαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ομάδων της νύκτας.

Ο Αλέξης Μαυρομιχάλης έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για σωρεία ποινικών υποθέσεων.

 

Tags αστυνομία, σύλληψη, επιθεση, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8500 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3254 s // Total time: 3.1754 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X