"Ο γάμος μου ήταν λάθος! Έκανα κακή επιλογή και το πλήρωσα"!


"Ο γάμος μου ήταν λάθος! Έκανα κακή επιλογή και το πλήρωσα"!

Απίστευτη εξομολόγηση της Τατιάνας!

Το χαμόγελό της πάγωσε. Ίσως ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε σε τόσο δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Δεν περίμενε με τίποτα αυτή την ερώτηση και "πάγωσε". Και παρότι απέναντί της βρισκόταν ένας άνθρωπος που τον ήξερε καλά, έδειξε ότι η συγκεκριμένη κουβέντα την ενοχλεί πάρα πολύ. Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που εκείνη μίλησε για πρώτη (και τελευταία φορά) γι' αυτό το θέμα, χαρακτηρίζοντάς το "ένα μεγάλο λάθος".

Κι όμως, τίποτα δεν προδίκαζε την εξέλιξη της κουβέντας που είχε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της με καλεσμένο τον φίλο της (και φίλο του Νίκου Ευαγγελάτου), Γιώργο Τράγκα. Οι δυο τους θυμήθηκαν την προηγούμενη τηλεοπτική τους συνάντηση στην εκπομπή "Viva ANT1" όπου τα κομπλιμέντα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Κι ενώ η συζήτηση κυλούσε σε πολύ φιλικό κι εύθυμο τόνο, μια ατάκα του Τράγκα άφησε άναυδη την Τατιάνα. "Όταν είχε γίνει η εκπομπή είχες πάρει διαζύγιο από τον πρώτο σου γάμο;", τη ρώτησε ο δημοσιογράφος και το πρόσωπο της παρουσιάστριας σκοτείνιασε. Ήταν ολοφάνερο ότι είχε βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και με δυσκολία χαμογέλασε. Περισσότερο το έκανε για τις κάμερες, αφού μέσα της "έβραζε". "Δεν θυμάμαι αν είχα πάρει διαζύγιο, αλλά στον προηγούμενο γάμο μου δεν ήμουν τόσο φανατική", του απάντησε και αμέσως του άλλαξε την κουβέντα. Από εκείνο το σημείο και μετά φαινόταν καθαρά ότι είχε ενοχληθεί πάρα πολύ.

Η Τατιάνα δεν θέλει να μιλάει καθόλου για τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο, ο οποίος έληξε με επεισοδιακό τρόπο. Στενός συνεργάτης της μάλιστα παραδέχεται στο "YES!" πως μετά το τέλος της εκπομπής ήταν φανερά ταραγμένη ζητώντας να μην αναφερθεί ποτέ ξανά κανείς στο συγκεκριμένο θέμα. Η ίδια δεν έχει μιλήσει τόσα χρόνια παρά μόνο μία φορά γι' αυτό το γάμο, χαρακτηρίζοντας τον "ένα μεγάλο λάθος". Ίσως το πιο μεγάλο της ζωής της. Εξομολογήθηκε ότι ήταν μία επιπόλαιη κίνηση που οφειλόταν στο νεαρό της ηλικίας της και το έκανε εντελώς παρορμητικά. "Ήταν μία κακή επιλογή και το πλήρωσα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Tags Παναγιώτης Σταυρόπουλος, τατιανα στεφανιδου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, Γιώργος Τράγκας, νικος ευαγγελατος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0989 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3415 s // Total time: 2.4404 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X