Λεμεσός: Ο πιο δημοφιλής προορισμός της Κύπρου


Λεμεσός: Ο πιο δημοφιλής προορισμός της Κύπρου

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr διεξήγαγε έρευνα και παρουσιάζει τους 100 προορισμούς με τα καλύτερα ξενοδοχεία, όπως αναδείχθηκαν από τις κριτικές των ταξιδιωτών.

Σύγκριση περιοχών Ελλάδας και Κύπρου στη συνολική κατάταξη:

Σε σύγκριση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των 18 περιοχών της Ελλάδας και της Κύπρου που εμφανίστηκαν στη συνολική παγκόσμια κατάταξη, την πρώτη θέση κατέχει η Ήπειρος, ιδιαίτερα αγαπημένος προορισμός στην Ελλάδα, ακολουθούμενη με αρκετή διαφορά από τη Δυτική Μακεδονία που έχει ποσοστό δημοτικότητας 83,37 τοις εκατό. Από τις περιοχές της Κύπρου, υψηλότερη θέση πήρε η Λεμεσός με δημοτικότητα 82,10 τοις εκατό, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση συνολικά μεταξύ των ελληνικών και κυπριακών περιοχών, ακολουθούμενη από την Πάφο με ποσοστό δημοτικότητας 81,91 τοις εκατό. Στη 18η και τελευταία θέση εμφανίζεται η Λάρνακα με δημοτικότητα 79,32 τοις εκατό.

*Στον παραπάνω πίνακα παρουσιάζονται μόνο οι πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, σε κατάταξη λαμβάνοντας ως κριτήρια τους περιοχές με πάνω από 130 ξενοδοχεία και 500 κριτικές και ξενοδοχεία με τουλάχιστον 60 κριτικές το καθένα.

Tags ξενοδοχεια, κυπρος, trivago


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1572 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2722 s // Total time: 2.4294 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X