5 καθαριστικά προσώπου της Lancôme που θα λατρέψεις!


5 καθαριστικά προσώπου της Lancôme που θα λατρέψεις!

Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει! 

Gel Eclat - Βαθύς Καθαρισμός Αφρός με Περλέ Υφή (κανονικές έως μεικτές επιδερμίδες)

Ανακαλύψτε έναν αφρό με απαλή περλέ λάμψη που απαλλάσσει σε βάθος την επιδερμίδα από τις τοξίνες. Ένας απολαυστικά απαλός και πλούσιος αφρός, που εισχωρεί βαθιά στους πόρους, απαλλάσσοντας την επιδερμίδα από τις τοξίνες και τις ακαθαρσίες.
Ξεπλύνετε και ανακαλύψτε επιδερμίδα που λάμπει από καθαριότητα.
Τεχνολογία και Συμβουλές: Συστατικά φυσικής προέλευσης για απόλυτη συμβατότητα με την επιδερμίδα. Αντιοξειδωτικός Λευκός Λωτός που διατηρεί τη νεότητα της επιδερμίδας σας και δερμοκαταπραϋντικό Γαλλικό Ρόδο.  Το εκχύλισμα Μπουμπουκιού ιαπωνικού Κέδρου προσφέρει ενέργεια και ενυδάτωση, για άνετο καθαρισμό χωρίς αφυδάτωση. Ένα παράγωγο γλυκάνισου με καθαριστικές ιδιότητες αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή.

Καθημερινή χρήση: πρωί και βράδυ.
1. Βρέξτε το πρόσωπό σας με νερό.
2. Απλώστε ομοιόμορφα το προϊόν σε όλο το πρόσωπο με τα δάχτυλα, κάνοντας απαλές κινήσεις από το εσωτερικό προς το εξωτερικό (αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια).
3. Ο καθαρισμός γίνεται με μικρές κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, με έμφαση κυρίως στη μεσαία ζώνη.
4. Ξεπλύνετε με νερό.

Eau Micellaire Douceur - Διάλυμα Γρήγορου Ντεμακιγιάζ για Πρόσωπο, Μάτια, Χείλη

Αποτελεσματικό, γρήγορο ντεμακιγιάζ και ύψιστη ανεκτικότητα σε ένα πέπλο δροσιάς. Ένα διάφανο και εξαιρετικά αποτελεσματικό υγρό καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα απομακρύνοντας τις ακαθαρσίες και τις τοξίνες. Η τεχνολογία μικκυλίων χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες μακιγιέρ και χαρίζει τέλειο ντεμακιγιάζ με ύψιστη ανεκτικότητα, προσθέτοντας μία νότα δροσιάς.
Τεχνολογία και Συμβουλές: Συστατικά φυσικής προέλευσης για απόλυτη συμβατότητα με την επιδερμίδα. Αντιοξειδωτικός Λευκός Λωτός που διατηρεί τη νεότητα της επιδερμίδας σας και δερμοκαταπραϋντικό Γαλλικό Ρόδο. Το εκχύλισμα Μπουμπουκιού ιαπωνικού Κέδρου προσφέρει ενέργεια και ενυδάτωση, για άνετο καθαρισμό χωρίς αφυδάτωση. Ένα παράγωγο γλυκάνισου με καθαριστικές ιδιότητες αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή. Απλώστε με λίγο βαμβάκι.

Ντεμακιγιάζ προσώπου, ματιών και χειλιών, και τονωτική υδάτινη δροσιά με μία μόνο κίνηση: η διαδικασία εξπρές για τις πιο βιαστικές.

Galatéis Douceur - Απαλό Υγρό Ντεμακιγιάζ για Πρόσωπο & Μάτια (κανονικές έως μεικτές επιδερμίδες)

Ανακαλύψτε ξανά την αίσθηση της απόλυτης καθαρότητας. Η επιδερμίδα σας αναπνέει και αποπνέει φυσική ομορφιά. Ένα ρευστό γαλάκτωμα, απαλό και ελαφρύ, που αφαιρεί το μακιγιάζ γρήγορα και αποτελεσματικά. Στο πέρασμά του, make up, ρουζ, μάσκαρα, κραγιόν... όλα διαλύονται και σβήνονται. Είναι εξίσου απαλό με τα μάτια και με την επιδερμίδα, την οποία αφήνει καθαρή, ελαστική και απολαυστικά δροσερή.
Τεχνολογία και Συμβουλές: Σβήστε με μία μόνο κίνηση και με απόλυτη ασφάλεια το μακιγιάζ, τη ρύπανση, το στρες… Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, χάρη σε αυτό το προϊόν ντεμακιγιάζ που σχεδιάστηκε με βάση δύο στοιχεία: την αποτελεσματικότητα και την απαλότητα.
Για να ενισχύσουν τη δράση του ντεμακιγιάζ και τη λάμψη της επιδερμίδας, τα εργαστήρια της Lancôme εισήγαγαν στο Galatéis Douceur κάποια εξαιρετικά αποτελεσματικά και εντελώς φυσικά ενεργά συστατικά με πρωτόγνωρες ιδιότητες: Ανανά και Παπάγια, που ενισχύουν τη φυσική απολέπιση της επιδερμίδας.
Η Παπάγια είναι γνωστή για τις μαλακτικές της ιδιότητες, ενώ ο Ανανάς έχει δροσιστικές και επουλωτικές ιδιότητες.

Καθημερινή χρήση: πρωί και βράδυ.
1. Απλώστε το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ με τα δάχτυλα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις (μέτωπο, μάγουλα, πηγούνι) και ολοκληρώστε απλώνοντας στη μεσαία ζώνη και τον λαιμό.
2. Αφαιρέστε τα υπολείμματα με ένα μαντηλάκι.
3. Η χρήση τονωτικής λοσιόν είναι απαραίτητη για να τελειοποιήσετε το ντεμακιγιάζ σας. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για τις ευαίσθητες.

Σημείωση: Υπάρχει και σειρά για ξηρές επιδερμίδες Galatèe Confort

Tonique Eclat - Λοσιόν Καθαρισμού και Λάμψης (για όλους τους τύπους επιδερμίδας)

Απίστευτα δροσερή αίσθηση που απαλλάσσει κάθε επιδερμίδα από τις καθημερινές ακαθαρσίες. Μια ελαφριά λοσιόν υψηλής αποτελεσματικότητας που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, για ομοιόμορφη και αποτελεσματική απολέπιση. Περιέχει ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ενεργό συστατικό νέας γενιάς, που αναπαράγει τη φυσική διαδικασία απολέπισης.
Τεχνολογία και Συμβουλές: Βοηθός και σύμμαχος του ντεμακιγιάζ, ξυπνάει με μπρίο την επιδερμίδα το πρωί και τελειοποιεί το ντεμακιγιάζ το βράδυ.

Bi-Facil - Γρήγορο Ντεμακιγιάζ Χωρίς Αίσθηση Λιπαρότητας για Ευαίσθητα Μάτια (κατάλληλο ακόμη και για ευαίσθητα μάτια και για όσες φορούν φακούς επαφής)

Ανακαλύψτε ξανά την αίσθηση της απόλυτης καθαρότητας. Η επιδερμίδα σας αναπνέει και αποπνέει φυσική ομορφιά. Για κάθε μακιγιάζ ματιών, ακόμη και αδιάβροχο. Αυτό το προϊόν ντεμακιγιάζ για ευαίσθητα μάτια αφαιρεί το μακιγιάζ από τα μάτια σας γρήγορα και απαλά, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Συνδυάζοντας τη δράση της ελαιώδους και της υδάτινης φάσης του, απομακρύνει τέλεια και πολύ απαλά κάθε μακιγιάζ, ακόμη και αν είναι ανθεκτικό στο νερό.

Οφθαλμολογικά ελεγμένο.
Τεχνολογία και Συμβουλές: Αυτή η σύνθεση είναι ιδανική για όσες φορούν φακούς επαφής.
Πρακτικό και γρήγορο στη χρήση, δεν αφήνει καμία αίσθηση λιπαρότητας.
Τα καταπραϋντικά συστατικά του και ο απαλός παράγοντας καθαρισμού που περιέχει, αφαιρούν τις ακαθαρσίες και το μακιγιάζ από τις βλεφαρίδες, συνδυάζοντας τη δράση της ελαιώδους φάσης και της υδάτινης φάσης. Ανακινήστε απαλά πριν από τη χρήση για να αναμειχθούν οι δύο φάσεις.
Εμποτίστε με το Bi-Facil λίγο βαμβάκι και τοποθετήστε το για 5 δευτερόλεπτα πάνω στο κλειστό μάτι σας. Στη συνέχεια περάστε το βαμβάκι πάνω στο μάτι σας, με κατεύθυνση από πάνω προς τα κάτω, για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ

Tags Bi-Facil, Tonique Eclat, Galatéis Douceur, Gel Eclat, Eau Micellaire Douceur, lancome, cleansing, lancome cleansing, beauty, face, Ομορφια, προσωπο, καθαριστικά προσώπου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0315 s // Total time: 0.0317 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X