Angelcare: Το καλύτερο δώρο για το νεογέννητό σας


Angelcare: Το καλύτερο δώρο για το νεογέννητό σας

H Marathon Trading είναι πάντα δίπλα στους νέους γονείς και για άλλη μια φορά το αποδεικνύει έμπρακτα, με μία εξαιρετική προσφορά.

Αυτό το διάστημα, σας δίνει την ευκαιρία αγοράζοντας το πολυβραβευμένο Angelcare Bath Support στην τιμή των €33, να πάρετε εντελώς δωρεάν ένα κάλαθο για χρησιμοποιημένες πάνες αξίας €33!

Το Angelcare Bath Support, ο σύμμαχός σας στο καθημερινό λούσιμο του βρέφους σας, τοποθετείται κατευθείαν μέσα στην μπανιέρα για να κάνει την ώρα του μπάνιου απόλαυση -τόσο για σας, όσο και για το μωρό σας- και θεωρείται ένα από τα πιο επαναστατικά προϊόντα παιδικής περιποίησης, λαμβάνοντας εξαιρετικές διακρίσεις. Την ίδια στιγμή, ο κάλαθος της Angelcare για τις χρησιμοποιημένες πάνες του μωρού σας, είναι αποτελεσματικός, εύκολος στη χρήση, φιλικός προς το περιβάλλον και υπόσχεται να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη!

Βρείτε την εξαιρετική αυτή προσφορά στα φαρμακεία και στα παιδικά καταστήματα New Baby City, Mothercare και Mamatoto. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Τα προϊόντα Angelcare εισάγονται στην Κύπρο από την Marathon Trading.

Tags Angelcare, ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ, παιδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9313 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3607 s // Total time: 2.2920 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X