Ενα ξενοδοχείο μόνο για γυναίκες [εικόνες]


Ενα ξενοδοχείο μόνο για γυναίκες [εικόνες]

Ξενοδοχεία σχεδιασμένα για να ικανοποιούν ακόμα και τις πιο απαιτητικές γυναίκες καριέρας ετοιμάζει ο μεγιστάνας δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων «Virgin Hotels» είναι ειδικά σχεδιασμένη, όπως τονίζει ο ίδιος, για γυναίκες επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά. «Δεν νομίζω πως τα σημερινά ξενοδοχεία ικανοποιούν τις γυναίκες ταξιδιώτες» αναφέρει ο Μπράνσον, ο 64χρονος ιδιοκτήτης της Virgin Group Ltd. και ιδιοκτήτης της πλειοψηφίας των μετοχών των Virgin Hotels.

Το πρώτο ξενοδοχείο της Virgin ξεκίνησε την λειτουργία του στο Σικάγο των ΗΠΑ πριν από μια βδομάδα. Το δεύτερο αναμένεται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2016 στην Νάσβιλ και το τρίτο το φθινόπωρο του 2017 στη Ν.Υ.

«Ηταν ένα όνειρο να ξεκινήσουμε, όμορφα, άνετα και ευχάριστα ξενοδοχεία για καλεσμένους, προσφέροντάς τους ότι χρειάζονται και επιθυμούν σε προσιτές τιμές» αναφέρει ο Branson σε συνέντευξη τύπου.

Το Virgin Hotels του Σικάγο περιλαμβάνει 250 δωμάτια ενώ βρίσκεται στο ιστορικό κτήριο της Dearborn Bank. Η τιμή τους ξεκινά από 209 δολάρια τη βραδιά. Τα 40 από αυτά τα δωμάτια είναι σουίτες ενώ δύο θα είναι penthouse σουίτες.

«Τα δωμάτια θα προσφέρουν επιπλέον χώρο στην ντουλάπα, συρτάρια για τα προϊόντα μακιγιάζ και μεγαλύτερα ντους με έναν πάγκο ώστε να είναι πιο εύκολο στις γυναίκες να ξυρίζουν τα πόδια τους» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των ξενοδοχείων Ραούλ Λιλ.

Tags virgin hotels, Ξενοδοχείο, ξενοδοχεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3746 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3974 s // Total time: 2.7720 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X