Η Yamamay δημιουργεί μία ειδική συλλογή για τον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe 2015


Η Yamamay δημιουργεί μία ειδική συλλογή για τον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe 2015

Αμέσως μετά την απίστευτη επιτυχία της capsule συλλογής 2014, η Yamamay επιστρέφει στη σκηνή της ομορφιάς με τη νέα κολεξιόν της YAMAMAY FOR MISS UNIVERSE 2015.  

Η ιταλική μάρκα Yamamay, γνωστή για τις συλλογές εσωρούχων και μαγιό θα είναι και φέτος ο επίσημος χορηγός μαγιό του 63ου ετήσιου διαγωνισμού ομορφιάς MISS UNIVERSE ®, των πιο διάσημων καλλιστείων στον κόσμο. Η Yamamay είναι έτοιμη να καταπλήξει με τη νέα συλλογή, που θα παρουσιαστεί ζωντανά στις 25 Ιανουαρίου, από το Doral της Florida των Η.Π.Α. μέσω του τηλεοπτικού δικτύου NBC.

Η εταιρεία παρουσίασε τη συλλογή του 2015 στον Τύπο, την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου. Με μουσική από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Ben DJ, οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου αποκάλυψαν τη συλλογή 2015 στο περίφημο ξενοδοχείο Trump National Doral Miami. Τα μαγιό που παρουσιάστηκαν από τις διαγωνιζόμενες, θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα Yamamay αλλά και online από τα τέλη Ιανουαρίου.

Chic χρώματα, καινοτόμος σχεδιασμός με δημιουργικές εφαρμογές και εκλεπτυσμένα υφάσματα είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τη νέα συλλογή της YAMAMAY FOR MISS UNIVERSE 2015.

Πέντε διαφορετικές σειρές, η κάθε μία με ένα μοναδικό σήμα, αλλά μ’ έναν κοινό στόχο: να υπηρετήσουν το διαγωνισμό με το κύρος που του αρμόζει. Επιπλέον, η συλλογή- μέσα από τα κομμάτια της- αφηγείται την ιστορία της Miss Universe αναδεικνύοντας τα σημαντικότερα στοιχεία της που δεν είναι άλλα από την ομορφιά, την κομψότητα και την ευγένεια.

Jet Set: ονομάζεται η σειρά που αντιπροσωπεύει το στυλ και την αριστοκρατικότητα. Παρουσιάζεται σε παραλλαγές του δαμασκηνί και του χρυσού, για να τιμήσει το επίσημο χρώμα του διαγωνισμού αλλά και το υπέρκομψο γούστο της Miss Universe. Με αυτόν τον τρόπο, εναρμονίζoνται τέλεια η αριστεία και η αποκλειστικότητα του θεάματος. Οι ομαλές διασταυρώσεις, ιδιαίτερα στο bandeau σουτιέν, συμπληρώνουν το ντεκολτέ, αφήνοντας χώρο για μια μοναδική λεπτομέρεια – ένα μικρό, μεταλλικό ρόμβο με τα αρχικά της συλλογής.

Shine: είναι η σειρά για ατίθασες και σέξι εμφανίσεις. Περιλαμβάνει πέντε κομμάτια που διαθέτουν ισχυρά και φουτουριστικά χαρακτηριστικά εκθειάζοντας το θηλυκό σώμα. Το κύριο χρώμα είναι μαύρο, που ενισχύεται από πρωτότυπα υλικά, όπως το γυαλιστερό faux δέρμα.

Aura: Αυτή η μοντέρνα σειρά, χάρη στο πολύχρωμο συνδυασμό των αποχρώσεων, δίνει φωτεινότητα και στιλ στην γυναικεία φιγούρα. Το δαμασκηνί και το χρυσό αναμιγνύονται, γεννώντας γεωμετρικές φόρμες και καινοτόμες διασταυρώσεις, που αποκλείεται να μείνουν απαρατήρητες. Το ολόσωμο μαγιό διαθέτει μία υπέροχη κρουαζέ πλευρά που αποκαλύπτει τις καμπύλες, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την αντίθεση των χρωμάτων.

Gold: H δημιουργικότητα και η παράδοση χαρακτηρίζουν αυτή τη πρωτότυπη σειρά που συνδυάζει τα καινοτόμα υφάσματα με τα συμβατικά χρώματα. Το charmeuse, τόσο στη μαύρη όσο και στη χρυσή εκδοχή του, συνδυάζεται με τούλι, το οποίο αφήνει μερικές ωραίες διαφάνειες να εναρμονίζουν το τελικό κομμάτι. Το σουτιέν καλύπτει το ντεκολτέ με το τούλι του, χαρίζοντας έναν πρωτότυπο και αριστοκρατικό αέρα.

Τέλος, η σειρά Exotic: γοητευτική και φωτεινή, ενσωματώνει διαφορετικά animal prints και μακριά κρόσσια. Απευθύνεται στην αριστοκρατική και σύγχρονη καθημερινή γυναίκα. Με κυρίαρχο χρώμα και πάλι το δαμασκηνί, τα συγκεκριμένα μαγιό τραβούν την προσοχή χάρη στα όμορφα και εκλεπτυσμένα τους κοψίματα. Η εκδοχή του ολόσωμου, προσδίδει αισθησιακό και εκλεπτυσμένο στιλ, αποκαλύπτοντας τη θηλυκότητα. Το λεοπάρ επίσης, χαρίζει μια λαμπερή πινελιά στη σειρά αλλά οι τόνοι χαμηλώνουν χάρη στα παραδοσιακά χιαστί corset όπως εκείνα του 19ου αιώνα.

Tags yamamay


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6971 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2326 s // Total time: 2.9297 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X