H Collistar μας παρουσιάζει το χειμερινό μακιγιάζ Italian Beauty!


H Collistar μας παρουσιάζει το χειμερινό μακιγιάζ Italian Beauty!

Mια συλλογή η οποία τιμά την ιταλική ομορφιά

Όλα τα προϊόντα και τα χρώματα θυμίζουν τις θρυλικές Ιταλίδες ηθοποιούς που διέπρεψαν στο παρελθόν και τις θαυμάζουμε μέχρι σήμερα, αλλά και όλες εκείνες που ξεχωρίζουν στο παρόν. Sofia, Virna, Anna, Silvana, Claudia, Mariangela, Monica και Asia, Lucia, Valeria, Lea, Elsa, Giulietta και Margareth. Όλες αυτές οι μοναδικές γυναίκες-ηθοποιοί απότελεσαν την έμπνευση για τη δημιουργία αυτής της πανέμορφης συλλογής μακιγιάζ Italian Beauty, για τo Χειμώνας 2015, από όπου και πήραν τα ονόματα τους όλα τα προϊόντα!

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

STAR PRODUCTITALIAN BEAUTY
Bonne-Mine Perfection

Πούδρα - Σκιές Ματιών - Highlighter
Ενας μαγευτικός συνδυασμός απο 3 συμπληρωματικές πούδρες σε 3 αρμονικές αποχρώσεις. Χρησιμοποιείστε την κάθε απόχρωση ξεχωριστά η αναμείξτε και τις 3 μαζί για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

SHOCK EYELINER Thick Eyeliner / GRAPHIC EYELINER Variable Eyeliner
Δύο αποκλειστικά Eyeliners για ένα εξατομεικευμένο μακιγιάζ ματιού. Εξαιρετικά γυαλιστερό μαύρο Eyeliner Shock, ιδανικό για έντονα, shocking αποτελέσματα. Το Graphic Eyeliner διατίθεται σε μαύρο, καφέ και μπλε, και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πιο χοντρές ή λεπτές γραμμές για να ταιριάζουν με την υπόλοιπή σας εμφάνιση.

PERFECT EYEBROW KIT
3 σε 1 Eyebrow Gel: διορθώνει, πυκνώνει και καθορίζει αστραπιαία χάρη στο πρακτικό μίνι βουρτσάκι.
Eyebrow Pencil: καθορίζει και φωτίζει τα μάτια εφαρμόστε αυτό το απαλό ροζ μολύβι ματιών ακριβώς κάτω από τα φρύδια για να φωτίσετε τα μάτια. Σε τρία διαφορετικά χρώματα.

KAJAL PENCIL SHOCK 
Ένα κρεμώδες, εξαιρετικά απαλό μολύβι kajal, οφθαλμολογικά ελεγμένα για ένα ελκυστικό, αισθησιακό αποτελέσματα. Γρήγορο και εύκολο στη χρήση, εγγυάται ένα σοκαριστικά έντονο, φωτεινό, χρώμα που διαρκεί. Διατίθεται σε δύο χρώματα: μαύρο για ένα διεισδυτικό βλέμμα και εκλεπτυσμένο butter χρώμα για φωτεινά και μεγάλα μάτια.

SCRUB BALM
Θεραπεία Χειλιών και Περιγράμματος Χειλιών
Πολύ περισσότερο από ένα απλό scrub: μια πραγματική θεραπεία ομορφιάς για τα χείλη και το περίγραμμα τους. Συνδυάζει την ήπια απολεπιστική δράση των κρυστάλλων ζάχαρης με την σούπερ-θρεπτική, αντιγηραντική δράση από βούτυρο καριτέ και βιταμίνη Ε. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια των χειλιών και ελαχιστοποιεί τις σχισμές και τις λεπτές γραμμές, αφήνοντας τα χείλη εξαιρετικά απαλά και λεία.

PURE LIPSTICK
Ένα κραγιόν με δράση "lifting", για απαλά, αισθησιακά χείλη.

Tags Μακιγιαζ, Ομορφια, προσωπο, Collistar, italian beauty, collistar italian beauty, make up, face, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9825 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2327 s // Total time: 3.2153 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X