Παντελής Παντελίδης: Το πέσιμο στην πρώην του Ματιάμπα και η Τοπάζη [βίντεο + εικόνα]


Παντελής Παντελίδης: Το πέσιμο στην πρώην του Ματιάμπα και η Τοπάζη [βίντεο + εικόνα]

Σα να μην πέρασε μια μέρα…

Σας έχω γράψει και στο παρελθόν ότι τα καλύτερα θέματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις. Ειδικά τις μέρες που τα περισσότερα μαγαζιά είναι κλειστά και στην Αθήνα λειτουργούν ένα δυο στέκια καλά.

Ένα από αυτά είναι και του Στρίγκα στην Συγγρού. Εκεί λοιπόν βρέθηκε ο Παντελής Παντελίδης με παρέα η οποία στην πορεία διανθίστηκε από μια γυναίκα που μας απασχόλησε και στο παρελθόν.

Η Φελίνα είναι η επιχειρηματίας που γείωσε τον Ησαΐα Ματιάμπα από τον Σεπτέμβριο όταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ο τελευταίος της ζήτησε να παντρευτούν.

Χθες λοιπόν ο Παντελίδης ήρθαν λίγο πιο κοντά και ο τραγουδιστής όπως έμαθα έδωσε το τηλέφωνό του στην εντυπωσιακή ξανθιά. Σας έχω γράψει και στο παρελθόν για την αδυναμία του στις ξανθιές. Μόνο που η συγκεκριμένη δεν είναι παιδάκι.
Δεν γνωρίζουμε αν πήρε το τηλέφωνο η επιχειρηματίας. Είδαμε ωστόσο ότι ο Παντέλος είχε μια μεγάλη χαρά μια μέθεξη… όσο ήταν κοντά της. Εκεί μετά από πολύ καιρό είδαμε για πρώτη φορά και την Κατερίνα Τοπάζη η οποία διακρίνετε στο βίντεο.
 

Tags Παντελής Παντελίδης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, ησαιας ματιαμπα, κατερίνα τοπάζη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0208 s // Total time: 0.0211 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X