Η Nutricia υποδέχθηκε το πρώτο μωρό της χρονιάς


Η Nutricia υποδέχθηκε το πρώτο μωρό της χρονιάς

Χάρη σε μια γενναιόδωρη χειρονομία από τη NUTRICIA, μια από τις κορυφαίες εταιρείας στη παιδική διατροφή, οι νέοι γονείς Θεοδώρα και Μλάντεν Τζένεβα κέρδισαν ένα χρηματικό βραβείο €1000, ως συμβολή στη φροντίδα του νεογέννητου παιδιού τους.

Με μια ετήσια εκστρατεία που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της εταιρείας, η NUTRICIA στηρίζει οικονομικά το πρώτο νεογέννητο της χρονιάς για όγδοη συνεχή χρονιά, κάτι που λειτουργεί ως προέκταση του διεθνούς προγράμματός της «Στηρίζοντας τη Ζωή», με όραμα να στηρίξει την ενδυνάμωση του θεσμού της οικογένειας και να συντείνει στη βελτίωση της ποιότητας οικογενειακής ζωής στην Κύπρο.

Αυτή τη χρονιά, το βραβείο απονεμήθηκε στο βρέφος Μαρτίνα από Λευκωσία, που γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου, στις 00:05, και έτσι έγινε το νεότερο μέλος του Μακάρειου Νοσοκομείου στην Λευκωσία.

Για πάνω από ένα αιώνα, η NUTRICIA αποτελεί διεθνώς την επιτομή της διατροφής για την πρώιμη παιδική ηλικία, κάτι που αντανακλάται μέσα από το όραμά της να είναι μια υπεύθυνη εταιρεία που εμπλέκεται στην προσπάθεια ενίσχυσης του θεσμού της οικογένειας. Το διεθνές της πρόγραμμα «Στηρίζοντας τη Ζωή» αποτελεί ένα ειδικό πρόγραμμα συνεργασίας με τη διεθνή φιλανθρωπική οργάνωση «Παιδικά Χωριά SOS», και με τη NUTRICIA, μια εταιρεία του ομίλου Danone, που έχει προσφέρει σχεδόν €38,000 σε φιλανθρωπικά προγράμματα τα τελευταία τρία χρόνια μέσω πρωτοβουλιών που στηρίζουν τις πιο ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας. Η επέκταση του διεθνούς προγράμματος συνεργασίας της NUTRICIA στην Κύπρο περιλαμβάνει μια σειρά πρωτοβουλιών που λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, συμπεριλαμβανομένης της Εκστρατείας για το Πρώτο Νεογέννητο της Χρονιάς.

Ο κ. Ανδρέας Γεωργιάδης, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της NUTRICIA στην Κύπρο, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την εκστρατεία μας «NUTRICIA: Το Πρώτο Νεογέννητο της Χρονιάς» να συνεχίζεται με επιτυχία για όγδοη συνεχή χρονιά και που μπορούμε να συμμετέχουμε στη χαρά της οικογένειας με το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και τις υπέροχες καινούριες στιγμές που την περιμένουν!».

Η Danone Nutricia Early Life Nutrition ίδρυσε ένα νέο, διεθνές κέντρο ερευνών το Σεπτέμβριο 2013 στην Ουτρέχτη, στο Utrecht Science Park, μια κορυφαίας ποιότητας πανεπιστημιούπολη για τις βιοεπιστήμες στην Ολλανδία – με σκοπό να επιταχύνει την καινοτομία στον τομέα της διατροφής κατά τα πρώτα στάδια ζωής – με σχεδόν 400 άτομα να εργάζονται κάτω από την ίδια στέγη. Μέσω του Digital Innovation τον Ιούνιο 2014, η Danone Nutricia Research εγκαινίασε την κυκλοφορία ενός Βραβευμένου εβδομαδιαίου Online Περιοδικού, του ‘The NutriJournal’, όπου μοιράζεται με τους γονείς τα τελευταία νέα σχετικά με τη διατροφή κατά τα πρώτα χρόνια ζωής, σε διάφορες μορφές, όπως άρθρα, βίντεο, παρουσιάσεις και συνεντεύξεις, ενώ οι αναγνώστες μπορούν εύκολα να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης σε Facebook, Twitter, Google+ και LinkedIn.

Για να βιώσετε τη μοναδική εμπειρία του NutriJournal επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://nutrijournal.danone.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της NUTRICIA στην Κύπρο, μπορείτε να καλείτε στο 22 347440 ή να αποτείνεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση parents@nutricia.com.cy

Tags nutricia, παιδι, μωρο, ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6453 s (229 Queries.) // Parse time: 0.4563 s // Total time: 3.1016 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X