Σε ποια καμπάνια πρωταγωνιστούν όλα τα διάσημα μοντέλα;


Σε ποια καμπάνια πρωταγωνιστούν όλα τα διάσημα μοντέλα;

Πριν από μερικές μέρες, μέσα στον Δεκέμβριο, τα φώτα της δημοσιότητας είδαν κάποιες εικόνες από την καμπάνια του Marc Jacobs για την ερχόμενη άνοιξη και όλα έδειχναν πως θα ενθουσιαστούμε όταν τη δούμε ολόκληρη.  

Δεν είχαμε άδικο καθώς πριν από λίγες ώρες ο γνωστός, αμερικανικός Οίκος δημοσιοποίησε ολόκληρη την καμπάνια και τις φωτογραφίες από τις οποίες αποτελείται και διαπιστώσαμε πως πρωταγωνιστούν τα περισσότερα από τα A-list μοντέλα της σύγχρονης μόδας. Πιστεύετε ότι υπερβάλλουμε; Τα πρόσωπα του Marc Jacobs για την ερχόμενη άνοιξη είναι οι Kendall Jenner, Karlie Kloss, Natasha Poly, Anja Rubik, Joan Smalls, Jessica Stam, Issa Lish, Adriana Lima και Anna Ewers.

Τη φωτογράφιση του project ανέλαβε ο David Sims ενώ το styling φέρει την υπογραφή της Katie Grand και θυμίζει έντονα την πασαρέλα της συγκεκριμένης συλλογής.

Χωρίς να πρόκειται για κάτι συγκλονιστικό από καλλιτεχνικής άποψης, η εν λόγω καμπάνια έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω της γιατί «χρησιμοποίησε» πολύ έξυπνα τα πιο περιζήτητα πρόσωπα της μόδας, όλα μαζί με αποτέλεσμα να γίνει θέμα συζήτησης στον χώρο και όχι μόνο.

Tags marc jacobs, marc by marc jacobs


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3343 s (249 Queries.) // Parse time: 0.9554 s // Total time: 3.2897 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X