Ελληνίδα ηθοποιός κρατά κρυφό τον χωρισμό της και τα έχει με άλλον! [εικόνες]


Ελληνίδα ηθοποιός κρατά κρυφό τον χωρισμό της και τα έχει με άλλον! [εικόνες]

Χωρισμένη και… ξανά ερωτευμένη είναι η Μυριέλλα Κουρεντή, που υποδύθηκε την Σάννυ στα "Κλεμμένα Όνειρα" και πήρε την πρωτιά στο "Just The 2 Of Us" κόντρα στον Μάρκο Σεφερλή! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, η ηθοποιός δεν είναι πια ζευγάρι με τον νεαρό φοιτητή που μας σύστησε, αλλά με μουσικό!

"Είμαι σε μια πολύ ήρεμη και ισορροπημένη σχέση, αναγνωρίζω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι δώρο Θεού… Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και μετά συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν λες και γνωριζόμασταν χρόνια κι απλά περιμέναμε να συναντήσουμε ο ένας τον άλλον", δήλωνε η Μυριέλλα τον περασμένο Απρίλιο, στο περιοδικό "You".

(H πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού)

Κάνοντας γνωστό πως ο αγαπημένος της είναι φοιτητής στο Πολυτεχνείο, στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, ονόματι Κωνσταντίνος, η 26χρονη ηθοποιός συνέχιζε στην ίδια συνέντευξη: "αισθάνομαι έτοιμη να κάνω οικογένεια μαζί του. Δεν φοβάμαι να πω ότι αυτός είναι ο άνθρωπός μου και δεν θέλω να ερωτευτώ ξανά γιατί δεν με ενδιαφέρει".

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή του εμφάνιση στο πάρτι για το φινάλε του "Just The 2 Of Us", ενώ η τελευταία φορά που τους είδαν μαζί ήταν τον περασμένο Ιούλιο, στην πρεμιέρα της παράστασης "Καλιφόρνια Ντρίμιν", κάτι που πυροδότησε δημοσιεύματα για χωρισμό.

(Η τελευταία φορά που είδαν μαζί Μυριέλλα και Κωνσταντίνο)

"Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τα προσωπικά μου. Δεν επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω, κάτι για το θέμα αυτό", είπε τον Σεπτέμβρη η προ μηνών λαλίστατη για τα ερωτικά της Μυριέλλα, στο περιοδικό "You", όταν ρωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες ότι χώρισε.

Πληροφορίες του star.gr αναφέρουν πως η ηθοποιός έχει όντως χωρίσει από τον περασμένο Ιούλιο και, παρά τα όσα έλεγε για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο, έχει ήδη γυρίσει σελίδα: εδώ και περίπου τρεις μήνες, είναι ζευγάρι με συνομήλικό της μουσικό, από την Θεσσαλονίκη!

Tags Μυριέλλα Κουρεντή, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3256 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4376 s // Total time: 3.7633 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X