Πώς θα φορέσετε τα πουλόβερ σας τις κρύες μέρες του χειμώνα;


Πώς θα φορέσετε τα πουλόβερ σας τις κρύες μέρες του χειμώνα;

Το πουλόβερ είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας το οποίο προσθέτει στιλ αλλά μας κρατάει ζεστές.  

Φέτος ιδιαίτερα, που οι περισσότεροι γνωστοί Οίκοι πρότειναν τα πλεκτά για όλες τις ώρες της ημέρας είναι μια καλή ευκαιρία να φορέσετε τα αγαπημένα σας πουλόβερ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη σεζόν. Διαβάστε μερικούς τρόπους για να τα συνδυάσετε και να είστε απόλυτα stylish όλες τις ώρες της ημέρας.

1. Συνδυάστε ένα κλασικό πουλόβερ με μια pencil φούστα για το γραφείο. Αν έχετε ψηλόλιγνη σιλουέτα μη διστάσετε να ολοκληρώσετε το σύνολο ακόμα και με sneakers ενώ αν θέλετε να αφαιρέσετε πόντους από το σώμα σας προτιμήστε ψηλοτάκουνες γόβες ή μπότες.

2. Φορέστε ένα oversized πουλόβερ με ένα στενό παντελόνι ή κολάν. Στη δεύτερη περίπτωση φροντίστε το πουλόβερ σας να είναι τόσο μακρύ ώστε να καλύπτει τους γοφούς σας έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο classy. Τα πόδια σας θα φανούν αμέσως πιο αδύνατα και αν έχετε επιπλέον πόντους στην περιοχή της κοιλιάς με αυτόν τον τρόπο θα τους κρύψετε.

3. Μια κοντή φούστα συνδυάζεται επίσης τέλεια με ένα πουλόβερ. Τολμήστε μια βραδινή φούστα, με παγιέτες ή κρόσσια και συνδυάστε τη με ψηλοτάκουνα μποτάκια ή ακόμα και oxfords για ένα απρόσμενα chic και μοδάτο αποτέλεσμα.

4. Επιλέξτε ένα φαρδύ, ζιβάγκο πουλόβερ και φορέστε στη μέση σας μια ζώνη για να κάνετε τη σιλουέτα σας πιο θηλυκή και ισορροπημένη. Ιδιαίτερα αν δεν έχετε καμπύλες, αυτό το look θα δείτε πως σας κολακεύει πολύ.

5. Προτιμήστε ένα πουλόβερ με λεπτή πλέξη για τις βραδινές σας εξόδους, ενώ κρατήστε τα πιο χοντρά για το πρωί.

6. Αν φορέσετε πουλόβερ με V συνδυάστε το με ένα λεπτό, μακρύ κολιέ για να κάνετε τον κορμό σας να φαίνεται πιο μακρύς. Ολοκληρώστε με skinny παντελόνι και ψηλοτάκουνα παπούτσια και θα διαπιστώσετε πως φαίνεστε πιο ψηλή με πολύ απλό τρόπο.

7. Φορέστε μια full skirt με ένα cropped πουλόβερ για ένα retro chic αποτέλεσμα, αλλά αν έχετε πολύ αδύνατη σιλουέτα μη διστάσετε να συνδυάσετε την ίδια φούστα ακόμα και με oversized πουλόβερ. To outfit ολοκληρώνεται ιδανικά με οποιοδήποτε ζευγάρι παπούτσια αν είστε αδύνατη, ενώ αν έχετε επιπλέον κιλά επιλέξτε γόβες, μπότες ή μποτάκια με τακούνι.

8. Το αγαπημένο σας αέρινο φόρεμα μπορεί να φορεθεί ακόμα και τον χειμώνα, αρκεί να το συνδυάσετε με ένα πουλόβερ. Το ίδιο βέβαια μπορεί να γίνει και με οποιοδήποτε άλλο φόρεμα έχετε στην γκαρνταρόμπα σας, όπως έκανε και η Olivia palermo, καθώς θα του δώσετε άλλη πνοή και θα το κάνετε να δείχνει τελείως διαφορετικό.

Tags πουλοβερ, χειμωνας, TIPS, style, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6591 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3791 s // Total time: 3.0382 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X