Μαρίνος Κόνσολος: Δάκρυσε με το τραγούδι ενός μικρού παιδιού [βίντεο]


Μαρίνος Κόνσολος: Δάκρυσε με το τραγούδι ενός μικρού παιδιού [βίντεο]

Δείτε τη συγκινητική στιγμή

Μια πολύ συγκινητική στιγμή θα μεταδοθεί στο πρωτοχρονιάτικο σόου του ΣΙΓΜΑ “Χρόνια Πολλά”. Σε ένα “Sneak Peak” που δημοσίευσε το κανάλι, η μικρή Άννα Ανδρέου ερμηνεύει μαζί με τη Χριστίνα Αβερκίου το τραγούδι “Αυτό είναι Χριστούγεννα”, την Ελληνική απόδοση του soundtrack της ταινίας “Christmas Shoes”.

Το τραγούδι έχει θέμα ένα μικρό κοριτσάκι που προσπαθεί να αγοράσει δώρο στην άρρωστη μητέρα του ένα ζευγάρι παπούτσια. Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας, ο Μαρίνος Κόνσολος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του, μαζί με τους παρευρισκόμενους.

Πέρα από τις δάκρυα συγκίνησης, μάθαμε ότι θα κλάψουμε και από τα γέλια, αφού στο στο εορταστικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν ο Μαρίνος Κόνσολος και η Έλια Ιωαννίδου θα δούμε ξεκαρδιστικές συγκρίσεις μεταξύ Κυπρίων και ξένων τις γιορτές.

Γέλια θα έχουμε και με τις χιουμοριστικές θεματικές αναδρομές με τον τίτλο “Αδικημένα Countdowns”, με τη συμμετοχή των Λούη Πατσαλίδη, Κωνσταντίνας Ευριπίδου, Σύλιας Ιωαννίδου, Άλεξ Παναγή, Κωσταντίνου Τσιολή και Γεωργίας Αναστασίου.

Το σόου θα περιλαμβάνει επίσης πάρα πολύ κέφι και μουσική με καλεσμένους τον Γιώργο Τσαλίκη, το συγκρότημα OtherView, τη χορωδία “Ορειβάτες” και το μουσικό σχήμα του “Καλλιπόλεως 4”.

Tags Μαρίνος Κόνσολος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3408 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3084 s // Total time: 2.6492 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X