Bioten Skin Repair


Bioten Skin Repair

\"Καθυστερήστε\" το χρόνο με το πιο πολύτιμο συστατικό της φύσης

Καθημερινά, ο χρόνος μας γίνεται όλο και πιο περιορισμένος, ενώ οι ανάγκες μας αυξάνονται. Παρόλο που καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, μεγαλώνοντας μαθαίνουμε να συνδυάσουμε τις διαφορετικές μας υποχρεώσεις και να αποδίδουμε καλύτερα.

Ωστόσο το αντίθετο συμβαίνει με το δέρμα μας όσο μεγαλώνει. Το ώριμο δέρμα έχει πιο αργή διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας. Ο λιπιδικός ιστός που προστατεύει το δέρμα γίνεται πιο λεπτός και η μικρο-κυκλοφορία γίνεται πιο αργή.

Η Bioten δημιούργησε τη νέα σειρά Skin Repair, ένα προηγμένο αντιρυτιδικό και συσφικτικό σύστημα περιποίησης προσώπου, βασισμένο σε προηγμένες κλινικές μελέτες και στη βαθιά γνώση της δύναμης της φύσης. Αυτή η σειρά προϊόντων περιέχει έναν συνδυασμό συστατικών που ακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις της κοσμετολογίας βοηθώντας στην αποκατάσταση της χαμένης ελαστικότητας του δέρματος και μειώνει τις βαθιές ρυτίδες.

Το Χαβιάρι συνδυάζεται με τα Ceramides για να εξασφαλιστεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα εναντίον της γήρανσης και της απώλειας της σύσφιξης.

Όλα τα προϊόντα περιέχουν εκχυλίσματα ενεργών φυσικών συστατικών, είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens και paraffin

Η σειρά αποτελείται από την αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα ημέρας SPF 15, αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα νύχτας και αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα ματιών.

Tags Bioten Skin Repair, face, beauty, Anti-Aging, αντιγηρανση, Ομορφια, προσωπο, bioten


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7028 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4225 s // Total time: 3.1253 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X