Σοκολάτα, η επίσημη αγαπημένη


Σοκολάτα, η επίσημη αγαπημένη

Διαφορετικές γεύσεις, νόστιμα κέικ σοκολάτας, τρυφερά macarons, πλούσια lava cakes ή γευστικά ροφήματα

Για να αγοράσεις...

Άριστον

Από το 1967, οπότε άνοιξε το Άριστον, αποτελεί μια σταθερή επιλογή ποιότητας. Οι σοκολατοδημιουργίες του σε υπέροχες γεύσεις και σε πληθώρα συνδυασμών, ξεχωρίζουν. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τη σοκολατίνα γκανάζ, την οποία δημιουργούν τα τελευταία 48 χρόνια!

(22671067) Λεωφόρος Διγενή Ακρίτα 49Α, Λευκωσία.

Ζαχαροπλαστεία Oriental
Από το 1970, το ζαχαροπλαστείο Oriental επιλέγει βελγική σοκολάτα για δημιουργίες που θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό chocolate lover. Η γκανάζ είναι αυτή που ξεχωρίζει, το ίδιο και η πραλίνα του. Κατά τη διάρκεια των γιορτών στο κατάστημα θα πωλείται μεγάλη ποικιλία από σοκολατάκια, σε διάφορες γεύσεις, και κομψές συσκευασίες.

(22438408) Λεωφόρος Λάρνακος 89, Παλλουριώτισσα.

Λεωνίδας
Έκαστος στο είδος του και ο Λεωνίδας στις υπέροχες σοκολάτες. Αν θεωρείσαι σοκολατόφιλος, δεν νοείται να μην έχεις δοκιμάσει τα παγκοσμίου φήμης σοκολατάκια Λεωνίδας. Αμυγδαλωτά με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας, πραλίνα και σοκολατάκια με γέμιση φρούτων θα σε ξετρελάνουν, εσένα και τους παραλήπτες των όμορφων συσκευασιών που πωλούνται στο κατάστημα. Οι εορταστικές παραλαβές επιφυλάσσουν νέες γεύσεις για τους chocolate lovers αλλά και όμορφες συσκευασίες δώρων.

(22512424/www.leonidas.com) Λεωφόρος Στροβόλου 99, Λευκωσία.

Διαβάστε ολοκληρωμένη την έρευνα στο Time Out Cyprus

Tags chocolate, Σοκολατα, food news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8884 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3868 s // Total time: 3.2752 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X