Ρεβεγιόν σε 10 ξενοδοχεία της Κύπρου!


Ρεβεγιόν σε 10 ξενοδοχεία της Κύπρου!

Οι προτάσεις μας για το πού θα περάσεις όμορφα τις βραδιές των χριστουγεννιάτικων και πρωτοχρονιάτικων ρεβεγιόν

Λευκωσία
Hilton Park

Το κομψό ξενοδοχείο Hilton Park δεν θα διοργανώσει κάτι ιδιαίτερο τα Χριστούγεννα, ωστόσο τα εστιατόριά του θα είναι ανοικτά, σερβίροντας το καθιερωμένο νοστιμότατο a la carte μενού. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς όμως τα πράγματα διαφοροποιούνται με το Amalfi να καλωσορίζει την καινούργια χρονιά σερβίροντας την επίλεκτη πελατεία του μια πλειάδα από νοστιμότατες, εορταστικές γεύσεις, αραδιασμένες με φινέτσα σε ένα καλοστημένο μπουφέ. Η διασκέδαση θα είναι στα "hi" της μια που οι ειδήμονες του ξενοδοχείου θα φροντίσουν για αυτό.
(22695111) Γεωργίου Γρίβα Διγενή, Έγκωμη.

Holiday Inn
Αν θες να περάσεις τις γιορτινές και special βραδιές των γιορτών "αφ' υψηλού" με την πιο πανοραμική θέα της πρωτεύουσας, τότε δεν σου μένει τίποτα άλλο από το να κλείσεις ένα τραπέζι στο εστιατόριο Marco Polo που βρίσκεται στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Holiday Inn. Και τα δύο gala που θα πραγματοποιηθούν στο εστιατόριο θα σε "καλοπιάσουν" με ένα σετ μενού 5 πιάτων, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει για το καλωσόρισμα ένα ποτήρι σαμπάνιας. Η συνέχεια θα σε βρει να γεύεσαι ευφάνταστα ορεκτικά, νόστιμη ζεστή σούπα, κυρίως πιάτο, γλυκό και μια λιχουδιά στα ενδιάμεσα. Εξάλλου, η ποιότητα της κουζίνας του Marco Polo είναι εξαιρετική, η ατμόσφαιρα και η θέα ακαταμάχητες, ενώ οι δημιουργικές και ανατρεπτικές ιδέες της διεύθυνσης εντυπωσιακές. Ας μην ξεχνάμε πως από αυτό το ξενοδοχείο, το οποίο πρώτο εισήγαγε την ιαπωνική κουζίνα και την ιδέα του sushi bar, σίγουρα δεν περιμένεις λίγα. Οι βραδιές θα συνοδεύονται επίσης από διασκεδαστική, ζωντανή μουσική.
(22712712/www.holidayinn.com/hotels/gb/ en/nicosia/niccy/) Ρηγαίνης 70, Λευκωσία.

Λεμεσός
Amathus

Αν το επισκεφτείς παραμονή Χριστουγέννων, κατά τις 18.00 θα μπορέσεις να ακούσεις στο Nu Bar χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ το βράδυ οι επιλογές για φαγητό είναι δύο. Είτε θα πας στο εστιατόριο Cyan, όπου θα διασκεδάσεις στιλάτα απολαμβάνοντας παραδοσιακές λιχουδιές από σετ μενού 9 πιάτων, όπως bisque κολοκύθας, ραβιόλι αστακού, ελάφι, goat cheese, εξωτικό gelato, χριστουγεννιάτικη πουτίγκα και καφέ, με τους ήχους ζωντανής μουσικής. Είτε θα κλείσεις τραπέζι στο The Grill Room, το οποίο θα σε καλοπιάσει με νοστιμιές a la carte μενού. Το Cyan, από την άλλη, επιφυλάσσει για την παραμονή Πρωτοχρονιάς, και πάλι ένα gala dinner 9 πιάτων με αστακό, almond cappuccino, foie gras πάπιας, slow cooked black angus filet, spicy mascarpone balls, mille-feuille με σοκολάτα, πορτοκάλι και μούρα, καφέ, μικρά γλυκά, βασιλόπιτα και ζωντανή διασκεδαστική μουσική. Το Ballroom από την άλλη, θα κρατήσει τους ίδιους διασκεδαστικούς ρυθμούς, με shows και ένα φανταστικό μπουφέ με πληθώρα γαργαλιστικών εδεσμάτων.
(25832000/www.amathushotel.com) Λεωφόρος Αμαθούντος.

Διαβάστε ολοκληρωμένη την έρευνα στο Time Out Cyprus

Tags ρεβεγιον, ρεβεγιον σε ξενοδοχειο, διασκεδαση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1846 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4574 s // Total time: 3.6420 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X