Dior, Capture Totale Le Serum


Dior, Capture Totale Le Serum

Το επιστημονικό τμήμα του Dior πρωτοπορεί σε τρεις σημαντικές νέες εξελίξεις για τη νεότητα και την ομορφιά του δέρματος

Η πρώτη ολοκληρωμένη φροντίδα Dior για τη νεότητα της επιδερμίδας με βαθειά, έντονη και άμεση αναζωογόνησης που προσφέρει φυσικό σφριγηλό περίγραμμα και ανόρθωση του προσώπου με φυσικό τρόπο. 

Για να βοηθήσει στην αποκατάσταση και διατήρησή του μέρα με την ημέρα, η Capture Totale εισάγει την εποχή των καλλυντικών "filling": εξισορροπώντας τους όγκους του προσώπου περισσότερο από τo lifting του δέρματος για μια ζωντανή όμορφη "σφριγηλότητα" γεμίζοντας το με περισσότερο συναίσθημα από ποτέ.

Για τη δύναμη της 15χρονης πρωτοποριακής εμπειρίας και τις ανακαλύψεις που σχετίζονται με τα βλαστοκύτταρα, η Dior Science αποκαλύπτει ότι ο βέλτιστος κυτταρικός συγχρονισμός είναι αυτός που αποτελεί την βάση του γεμάτου περιγράμματος του προσώπου.

Το νέο Capture Totale Serum επιτυγχάνει για πρώτη φορά το κατόρθωμά της βελτίωσης του κυτταρικού συγχρονισμού. Χάρη στην εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση του υπέρ - ενεργού εκχυλίσματος Longoza, δρα στην καρδιά του δέρματος, όπως ένας μαέστρος που καθοδηγεί την κυτταρική ορχήστρα. Η δραστηριότητα των κυττάρων του δέρματος συντονίζεται ιδανικά και το πρόσωπο ανακτά ένα αρμονικό γεμάτο όγκο σε κάθε στιβάδα της επιδερμίδας.

Χάρη σε μια πρωτότυπη και αποκλειστική διαδικασία micro σύνθεσης, τα Εργαστήρια Dior έχουν δώσει στο νέο Capture Totale Serum αυτό-μεταφέρουσα υφή για ένα στιγμιαίο αποτέλεσμα "διάχυσης". Με την απόλυτα ακριβή στόχευσή του σε κάθε κύτταρο του δέρματος, διεισδύει στην καρδιά της επιδερμίδας με την μέγιστη ταχύτητα, βάθος και ένταση.

Από την πρώτη κιόλας επαφή, η υπέρτατα αισθησιακή φόρμουλά του αναμειγνύεται πολύ στενά με το δέρμα για να αποκαλύψει ένα μοναδικό αποτέλεσμα γεμίσματος, που μπορεί να είναι ταυτόχρονα ορατό και αισθητό.

 

Tags dior CAPTURE TOTALE le serum, beauty, face, Serum, dior, capture totale., le serum, προσωπο, ΟΡΟΣ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7170 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2350 s // Total time: 2.9520 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X