Σκληρή επίθεση Σφακιανάκη σε Ρέμο, Βανδή και Παντελίδη [βίντεο]


Σκληρή επίθεση Σφακιανάκη σε Ρέμο, Βανδή και Παντελίδη [βίντεο]

Κάποιες φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Ο Νότης Σφακιανάκης βγήκε ξανά στο προσκήνιο και πέρασε από κόσκινο Ρέμο, Βανδή, Παντελίδη.

Ο Νότης Σφακιανάκης ξεκίνησε τις νυχτερινές εμφανίσεις του και αποφάσισε να μιλήσει. Αυτή τη φορά επέλεξε να το κάνει στο πρωινό του Mega και τον Μάρκο Σεφερλή, που άκουσε πολλά και διάφορα από το στόμα του τραγουδιστή που τρελαίνεται να προκαλεί. Έχοντας αναφερθεί για άλλη μία φορά στους πολιτικούς και λέγοντας ότι θέλουν φτύσιμο, έπιασε στο στόμα του τρεις συναδέλφους του: τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή και τον Παντελή Παντελίδη.

Αναρωτιέστε σε τι έφταιξαν; Δείτε τι είπε για τον καθένα ξεχωριστά... 

Η αντιγραφή του από τον Παντελή Παντελίδη
«Όταν δεν έχεις κάτι δικό σου, μοιραία θα πάρεις από τους άλλους. Με ενοχλεί. Ένας άνθρωπος που δεν έχει δικά του πολεμοφόδια και κλέβει τα δικά σου... Γιατί να το κάνει; Είναι χαμένος. Για εκείνον στενοχωριέμαι, όχι για εμένα. Πριν τρία χρόνια ένας δημοσιογράφος, παίρνοντάς μου συνέντευξη, με ρώτησε τι είχα να πω για τον Παντελίδη. Ειλικρινά επειδή δεν ακούω ελληνική μουσική και ακούω πάντα ξένη, του είπα ότι δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν τον έχω ακούσει. Και πριν από δύο μήνες μου έβαλε ο κουμπάρος μου και άκουσα ένα ρεφρενάκι για να μου δείξει κάποιον που με μιμείται. (…). Πριν από κάποιους μήνες έχω πάει στο σκάφος του Γιώργου Πολίτη, είχε ανοιχτό το ραδιόφωνο και άκουσα εμένα σε ένα τραγούδι άγνωστο, δεν το ήξερα το τραγούδι, αλλά άκουγα εμένα. Δεν ήμουν εγώ… Ήταν θλιβερό!».

Επίθεση στον Αντώνη Ρέμο για το... όνομά του και τα λουλούδια!
«Τον Ρέμο τον συμπαθώ. Το όνομά του είναι Πασχαλίδης, πόσο ωραίο όνομα, αλλά όταν ξεκινάς και τους αφήνεις τους άλλους να σου αλλάζουν το όνομά σου κάτι δεν πάει καλά. Σε καθοδηγούν». Δεν άφησε, όμως, ασχολίαστη την απόφαση του Αντώνη Ρέμου να μην πετάνε λουλούδια στα μαγαζιά που εμφανίζεται: «Ο κόσμος πετάει λουλούδια από μόνος του, δεν είναι υποχρεωτικό. Πάντα όταν βλέπω κάποιον που κάνει κρεπάλες, τον συνετίζω».

Η απαξίωση στη Δέσποινα Βανδή
Η τραγουδίστρια που πέρυσι ματαίωσε τη συνεργασία τους μετά τις δηλώσεις στήριξης του στη Χρυσή Αυγή, τα άκουσε για τα καλά. Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε ιδιαίτερα υποτιμητικά για εκείνη, αναφερόμενος στην πρώτη γνωριμία τους: «Πριν μερικά χρόνια ήμουν στην ΕΜΙ, κάποια στιγμή έρχεται μια από τις κοπέλες, κρατούσε ένα δίσκο στα χέρια της και με ρώτησε αν μου άρεσε το εξώφυλλο. Και είπα: “Ποια είναι αυτή που προσπαθείτε να την κάνετε Βίσση;”. Όπως ακριβώς στο λέω! Αυτό που έβλεπα με παρέπεμπε σε κάτι που ήδη γνώριζα, αλλά έχει άλλη ονομασία».

Tags νότης σφακιανάκης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6174 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2323 s // Total time: 2.8498 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X