Γιατί οι Γαλλίδες δείχνουν νεότερες;


Γιατί οι Γαλλίδες δείχνουν νεότερες;

Μια νέα έρευνα αποδεικνύει ότι οι Γαλλίδες είναι καλύτερες και σε αυτό.

Μέχρι σήμερα όλες ξέραμε ότι οι Γαλλίδες δεν πάχαιναν, ήταν πιο κομψές και μεγάλωναν καλύτερα τα παιδιά τους. Σαν να μην μας έφταναν όλα αυτά, τώρα μια νέα έρευνα έρχεται να μας πει πως δείχνουν και νεότερες. Για αυτό φαίνεται να ευθύνεται η κρέμα ημέρας που χρησιμοποιούν.

Η ομάδα που διεξήγαγε την έρευνα ρώτησε βρετανίδες για το αν νομίζουν πως οι Βρετανίδες ή οι Γαλλίδες αντίστοιχης ηλικίας δείχνουν νεότερες από τη στιγμή που πατούν τα σαράντα. Το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν πως οι Γαλλίδες έδειχναν επτά χρόνια νεότερες από τις Βρετανίδες συνομήλικες τους.

Μεταξύ των Γαλλίδων που θεωρείται ότι μικροδείχνουν συμπεριλαμβάνονταν η 69χρονη Catherine Deneuve -η πλειοψηφία  των ερωτηθέντων είπε πως δείχνει 59- η 36χρονη Audrey Tautou -οι περισσότεροι την έκαναν 29- και η Juliette Binoche που αν και 48 οι περισσότερες ερωτηθείσες την έκαναν 41. Το πόσο ευνοικός είναι ο χρόνος με τις Γαλλίδες αποδίδεται στο ότι ξεκινούν πολύ νεότερες να χρησιμοποιούν αντιγηραντικές κρέμες.

Πιο συγκεκριμένα το 33% των Γαλλίδων ξεκινά στα 15 την στιγμή που οι Βρετανίδες δεν ξεκινούν πριν τα 25, ενώ οι Γαλλίδες ξεπερνούν κατά πολύ στην κατανάλωση τις Βρετανίδες στα προιόντα ομορφιάς.

Tags ΓΑΛΛΙΔΕΣ, Ομορφια, νεες, αντιγηραντικές κρέμες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5289 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4586 s // Total time: 2.9875 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X