Ανανέωση στη σειρά προϊόντων αντρικού ξυρίσματος Kaloderma


Ανανέωση στη σειρά προϊόντων αντρικού ξυρίσματος Kaloderma

Η Kaloderma είναι ένα από τα brand που αποδεικνύουν ότι η ποιότητα δεν σημαίνει ότι ακολουθείται πάντα από την ψηλή τιμή

Συνεπής με τους πιστούς της πελάτες για δεκαετίες, εξακολουθεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας περιποίηση για το αντρικό ξύρισμα, πάντα σε προσιτή τιμή. Ακολουθώντας την εποχή και θέλοντας να προσφέρει ακόμη καλύτερη περιποίηση και περισσότερες επιλογές στον σημερινό άντρα, η Kaloderma λανσάρει νέα σειρά προϊόντων, ανανεώνοντας παράλληλα και τις συσκευασίες της.

Η νέα σειρά προϊόντων αποτελείται από τον Kaloderma Classic Αφρό Ξυρίσματος σε 2 μεγέθη (250ml και travel size 75ml) και το Kaloderma Classic Gel Ξυρίσματος, εμπλουτισμένα με εκχύλισμα μέντας και Cooling effect για αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης στο ξύρισμα. Επίσης, για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, Κaloderma Sensitive Αφρός Ξυρίσματος και Kaloderma Sensitive Gel Ξυρίσματος, εμπλουτισμένα με Aloe Vera, Γλυκερίνη και Αλλαντοΐνη που προστατεύουν την ευαίσθητη επιδερμίδα από τους ερεθισμούς, τις κοκκινίλες και την αίσθηση καψίματος που προκαλεί το ξύρισμα.

 

Tags Kaloderma, Ομορφια, beauty, ξυρισμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1107 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2964 s // Total time: 2.4070 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X