Trend Alert: Λεοπάρ παλτό


Trend Alert: Λεοπάρ παλτό

Πώς φοριέται η νέα hot τάση της σεζόν.  

Πρόκειται για μια "παλιά-νέα" αγάπη. Ουσιαστικά μιλάμε για την επαναφορά του μαξιμαλιστικού animal print παλτό κατευθείαν από trends προηγούμενων δεκαετιών, καθώς φαίνεται πως οι γυναίκες λατρεύουν διαχρονικά το λεοπάρ και το κατατάσσουν όλο και περισσότερο στα κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους.

Το μεγάλο ατού: Μεταμορφώνει κάθε basic outfit σου με μια κίνηση. Ακόμα και ένα total black σύνολο αμέσως παίρνει νέα μορφή με την προσθήκη ενός εντυπωσιακού λεοπάρ παλτό, χωρίς να χρειάζεσαι καν πολλά αξεσουάρ.

Μεγάλο ατού #2: Εϊναι κομμάτι που φοράς από το πρωί ως το βράδυ χωρίς πολλή σκέψη. Είτε το συνδυάσεις με skinny jeans και πουλόβερ είτε το φορέσεις πάνω από το αγαπημένο σου μικρό μαύρο φόρεμα θα έχεις σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τί να προσέξεις: Αντιμετώπισέ το σαν το κεντρικό κομμάτι του look σου και πλαισίωσέ το με διακριτικά αξεσουάρ για να αποφύγεις ένα υπερβολικό αποτέλεσμα. Σχετικά με τα χρώματα, φρόντισε να μην το συνδυάσεις με πολύχρωμα υφάσματα για να του δώσεις τον απαραίτητο χώρο να ξεχωρίσει.

Tags Leopard, παλτό, μόδα, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4897 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3839 s // Total time: 2.8736 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X