Το πρώτο κατάστημα Celia Kritharioti έρχεται στην Αθήνα


Το πρώτο κατάστημα Celia Kritharioti έρχεται στην Αθήνα

Αυτή την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στο Golden Hall.  

Η αγαπημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια των μεγαλύτερων star του πλανήτη όπως η Jennifer Lopez εγκαινιάζει το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα. Ο μαγικός της κόσμος θα είναι πλέον συγκεντρωμένος σε ένα χώρο με τη δική της αισθητική σφραγίδα.

Η Σίλια Κριθαριώτη προχωρά στη δημιουργία του πρώτου flaship store 5226: ένας μαγικός κόσμος δημιουργικότητας, όπου συνυπάρχουν η σειρά 5226, η pret a porter σειρά γυναικείων ενδυμάτων της σχεδιάστριας, η παιδική σειρά 5226 Princess αλλά και οι exclusive συλλογές κοσμημάτων, αξεσουάρ και γυαλιών ηλίου.

Η Σίλια Κριθαριώτη, από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν και ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι της στον χώρο της δημιουργίας, κατάφερε να δώσει μια νέα πνοή στην ελληνική μόδα. Αναλαμβάνοντας τον παλαιότερο Οίκο Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα, ταξίδεψε την ελληνική μόδα στο εξωτερικό, εξέλιξε τη δημιουργικότητά της, εδραίωσε συνεργασίες.

Το 2007 λανσάρισε την prêt a porter σειρά 5226: ρούχα αποκλειστικά ραμμένα στην Ελλάδα με την ποιότητα και την υπογραφή Celia Kritharioti.

Η χρονιά κλείνει με ένα νέο επιχειρηματικό βήμα: το opening του πρώτου flagship καταστήματος 5226 στον πρώτο όροφο του Golden Hall! Το αρχιτεκτονικό γραφείο Adrianopoulos and Associates αναλαμβάνει τον σχεδιασμό του νέου καταστήματος. Ο μίνιμαλ σχεδιασμός αιχμηρού design αποτελεί τον καλύτερο καμβά προκειμένου κάθε επίσκεψη στο κατάστημα 5226 να αποτελεί συναρπαστική εμπειρία.


Τα εγκαίνια του καταστήματος 5226 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου, στις 19:00. Ενα παραμύθι έχει δημιουργηθεί στη βιτρίνα, ένα πάρτι θα αποτελέσει τον καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσει η λειτουργία του καταστήματος 5226: ένα νέο σύμπαν δημιουργικότητας βρίσκει τον χώρο του!

5226
Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 1ος όροφος
Τηλ.: 2106178719
www.celiakritharioti.gr

 

Tags Σιλια Κριθαριωτη, Αθηνα, fashion, μόδα, καταστημα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4282 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3737 s // Total time: 2.8019 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X