Τι να φορέσεις στο ρεβεγιόν ανάλογα με το σωματότυπό σου


Τι να φορέσεις στο ρεβεγιόν ανάλογα με το σωματότυπό σου

Οδηγός για να διαλέγεις το κατάλληλο εορταστικό outfit για το δικό σου σώμα.  

Οι γιορτές πλησιάζουν όλο και περισσότερο και εσύ ψάχνεις τα κατάλληλα ρούχα για να ανταποκριθείς στο λαμπερό πνεύμα των ημερών. Για να μην πνιγείς μέσα σε γεμάτα δοκιμαστήρια, shopping carts από online καταστήματα και αμέτρητες προτάσεις με βάση τα trends της σεζόν πρέπει να κάνεις αρχικά ένα βήμα: Να ξέρεις τι ζητάς.

Χωρίς να περιορίσουμε τη διάθεση για πειραματισμό, καλό είναι να σκεφτόμαστε ρεαλιστικά  σχετικά με το τι πηγαίνει στο σώμα μας και να κατευθύνουμε την έρευνά μας στα αντίστοιχα items για να γλιτώσουμε χρόνο, κόπο και πιθανόν πεταμένα χρήματα σε κομμάτια που δε θα μας βολέψουν.


Aν έχεις τον κλασικό μεσογειακό σωματότυπο (a.k.a. αχλάδι) προτίμησε μια φούστα σε γραμμή Α που τονίζει την αδύνατη μέση και κρύβει τα παραπάνω κιλά στο κάτω μέρος του σώματος. Μπορείς να επενδύσεις σε μια full skirt ή να περιοριστείς σε μια πιο ήπια εκδοχή του Α σχήματος αν δε σου αρέσει η πολύ ο όγκος.

 

Aν ανήκεις στην κατηγορία "μήλο", δηλαδή παίρνεις κιλά γύρω από την κοιλιά ενώ έχεις λεπτά πόδια, τότε η προσοχή σου πρέπει να στραφεί στη γραμμή του ρούχου. Επένδυσε σε φορέματα από εντυπωσιακό ύφασμα, όπως τα μεταλλιζέ υφάσματα ή οι παγιέτες,  σε ίσια γραμμή και σε μίνι μήκος που αναδεικνύει τα πόδια σου και τραβά την προσοχή από την κοιλίτσα.


Aν ανήκεις στην κατηγορία "κλεψύδρα", έχεις δηλαδή καμπύλες τόσο στο επάνω όσο και στο κάτω μέρος του σώματός σου, φρόντισε να δημιουργήσεις το εφέ της λεπτής μέσης σου και να αποκρύψεις σημεία όπως τα μπράτσα ή τους μηρούς που ίσως έxουν παραπάνω όγκο. Ένα μάξι φόρεμα θα κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις, ενώ οι αέρινες πτυχώσεις είναι must για σένα.


Τέλος, το φόρεμα passe partout. Ένα μίντι φόρεμα με κρυφό ή φανερό ζωνάκι κάτω από το στήθος και αέρινη φόρμα Α είναι ιδανικό ρούχο για κάθε σώμα. Θα κρύψει τόσο τη φουσκωμένη κοιλίτσα όσο και τα παραπάνω κιλά στους γοφούς και τους μηρούς, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσει μια girly και χαριτωμένη εμφάνιση.

Tags ρεβεγιον, Σωματοτυπος, χριστουγεννα, πρωτοχρονια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8724 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2902 s // Total time: 3.1626 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X