Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα βιασμού


Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα βιασμού

Για την δραματική του εμπειρία μίλησε πρόσφατα ο Shia LaBeouf, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο έπεσε θύμα βιασμού.

Ο ηθοποιός, τον οποίο όλοι γνωρίσαμε από το ρόλο του στην ταινία «Nymphomaniac», αποκάλυψε ότι τον Φεβρουάριο τον βίασε μία γυναίκα, κατά τη διάρκεια ενός πρότζεκτ στο οποίο εργαζόταν. «Ήμουν στη γκαλερί Cohen στο Λος Άντζελες. Βρισκόμουν σε ένα ατελιέ και είχα στο πρόσωπό μου μία σακούλα που έγραφε “δεν είμαι πια διάσημος”. Εκεί ο κόσμος μπορούσε να με γνωρίσει και να συνομιλήσει μαζί μου», εξήγησε.

Ωστόσο, όπως είπε, κάποια στιγμή η εν λόγω γυναίκα μπήκε στο ατελιέ και του επιτέθηκε. «Μπήκε μέσα, μου όρμησε, μου έβγαλε τα ρούχα και μετά με βίασε» τόνισε ο Shia LaBeouf, προσθέτωντας ότι «όταν βγήκε από το δωμάτιο τα μαλλιά της ήταν ανακατεμένα και το πρόσωπό της ήταν πασαλειμμένο με κραγιόν».

Ο γνωστός ηθοποιός υπογράμμισε ότι ο σύζυγος της κυρίας αυτής την περίμενε έξω από το ατελιέ μαζί με τους υπόλοιπους, ενώ στο τραγικό περιστατικό βρέθηκε και η κοπέλα του Shia LaBeouf, Mia Goth. Όπως εξομολογήθηκε ο ηθοποιός, η Mia Goth «πληγώθηκε πολύ. Μου ζήτησε εξηγήσεις. Μείναμε για πολλή ώρα σιωπηλοί. Καθόμασταν και οι δύο αμίλητοι υποφέροντας σιωπηλά».

Tags Shia LaBeouf, βιασμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4438 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2474 s // Total time: 3.6912 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X