Ανδρέας Γιόρτσιος: "Δες γιατί"


Ανδρέας Γιόρτσιος: "Δες γιατί"

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος αφήνει για λίγο τα τηλεοπτικά στούντιο, αρπάζει το κινητό του και δημοσιεύει τις καλύτερες λήψεις του, βοηθώντας μ’ αυτό τον τρόπο την δράση του ΠΑΣΥΚΑΦ. 

Ενενήντα έξι στο σύνολο σελίδες γεμάτες από όμορφες εικόνες απ’ την Κύπρο, όπως αυτές δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό του γνωστού δημοσιογράφου στο instagram.

Από δημοσιογράφος… φωτογράφος; 

Ερασιτέχνης φωτογράφος, μ’ ένα smart phone στο χέρι!

Πώς προέκυψε αυτή η δουλειά;

Κοίτα, είμαι φαν της εφαρμογής Ιnstagram -όπου διατηρώ και δικό μου λογαριασμό- οπόταν δεν άργησα να… εθιστώ στη λήψη φωτογραφιών και το "ανέβασμά" τους. Εδώ και αρκετό καιρό είμαι στο ψάξιμο, όπου κι αν βρίσκομαι, για τις γωνιές και τα σημεία αυτά που μου προκαλούν το ενδιαφέρον. Φίλοι προσωπικοί και διαδικτυακοί με ρωτούσαν συνεχώς μέσω του λογαριασμού μου "Πού είναι αυτό;" για φωτογραφίες που τράβηξα σε χώρους όπου όλοι, λίγο-πολύ, κινούμαστε καθημερινά. Κάποια στιγμή, συζητώντας με τους Ιωάννα Χριστοδούλου και Νικόλα Κυριάκου της εταιρίας a bookworm publication σε μια άλλη παρουσίαση βιβλίου, ανέφερα χαριτολογώντας πως, που θα πάει, θα ‘ρθει η στιγμή που θα παρουσιάσουμε και το δικό μου βιβλίο.

Και έτσι καταλήξατε στην έκδοση;

Ναι, τα παιδιά το πήραν ζεστά και λίγες μέρες αργότερα μου πρότειναν να δημιουργήσουμε ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τις καλύτερες λήψεις που είχα δημοσιεύσει στον λογαριασμό μου στο Instagram. Τους ζήτησα να το σκεφτώ λίγο αλλά δεν άργησα να ανταποκριθώ αφού η στιγμή ήταν η κατάλληλη. Είχα ήδη στο μυαλό μου πως ήθελα να κάνω κάτι στη μνήμη του πατέρα μου…

Διαβάστε περισσοτερα εδώ: 

Tags Ανδρεας Γιορτσιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9386 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4053 s // Total time: 3.3439 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X