Το δερμάτινο jacket φοριέται με 5 διαφορετικούς τρόπους!


Το δερμάτινο jacket φοριέται με 5 διαφορετικούς τρόπους!

Μάθε πως να το φορέσεις!

Χωρίς αμφιβολία, ένα δερμάτινο jacket ανήκει στα must have κομμάτια κάθε γυναικείας ντουλάπας γιατί συνδυάζει άνεση με στιλ και επιπλέον ταιριάζει με πολλά διαφορετικά σύνολα. Κι αν μέχρι τώρα συνδύαζες το jacket σου μόνο με το τζιν παντελόνι σου, μάλλον ήρθε η στιγμή να μάθεις και τους υπόλοιπους τρόπους που μπορείς να το φορέσεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

1. Συνδύασέ το με το girly φόρεμά σου.

Φόρεσε το floral ή printed φόρεμά σου, στη συνέχεια το jacket σου και πρόσθεσε ένα ζευγάρι biker boots και μία backpack. Ένα άνετο look που μπορείς να δημιουργήσεις για πρωί και απόγευμα.

2. Θηλυκό look με δερμάτινο jacket και την pencil φούστα σου.

Φόρεσε τα δύο βασικά σου κομμάτια και στη συνέχεια, πρόσθεσε ένα printed top, ένα κομψό ζευγάρι γόβες και ένα statement αξεσουάρ.

3. Φόρεσε το jacket σου με ένα cropped υφασμάτινο παντελόνι.

Διάλεξε ένα υφασμάτινο παντελόνι σε ίσια γραμμή και συνδύασέ το με ένα πουλόβερ ή ένα πουκάμισο και το δερμάτινο jacket σου. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι φλατ μοκασίνια, loafers ή oxford shoes.

4. Φυσικά, ταιριάζει και με την ολόσωμη φόρμα σου.

Μονόχρωμη ή με prints η ολόσωμη φόρμα πρωταγωνιστεί στο look σου και συνδυάζεται πολύ σωστά με ένα δερμάτινο jacket και ένα ζευγάρι ankle boots.

5. Το δερμάτινο jacket πάει πολύ με το αγαπημένο σου τζιν.

Ένας συνδυασμός που σε βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν δεν βρίσκεις τι να φορέσεις. Είναι μοντέρνος, άνετος και ταιριάζει στα περισσότερα στιλ.

Tags mango, LEATHER JACKET, ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8917 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3585 s // Total time: 3.2502 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X