7 τρόποι για να φορέσετε ξανά τα αγαπημένα σας skinny jeans


 7 τρόποι για να φορέσετε ξανά τα αγαπημένα σας skinny jeans

Γιατί τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει από το να φορέσεις το αγαπημένο σου Item.

Όλες έχετε κάποιο denim παντελόνι που λατρεύετε. Το είχατε αγοράσει πριν από χρόνια, σας ταίριαζε απόλυτα και κολάκευε με τον καλύτερο τρόπο το σώμα σας γι’ αυτό και δεν το αποχωριζόσασταν για κανέναν λόγο. Με την πάροδο των χρόνων όμως, οι ανέμελες μέρες πέρασαν και το φορτωμένο σας πρόγραμμα δεν σας επιτρέπει πλέον να τρέφεστε σωστά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχετε πάρει μερικά περιττά κιλά και να μην είστε σε θέση να φορέσετε αυτό το τόσο αγαπημένο παντελόνι όπως και πολλά άλλα ρούχα. Επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο fashionable από μια υγιή σιλουέτα, εμείς σας προτείνουμε μερικά διατροφικά και όχι μόνο, tips για να μπορέσετε να «μπείτε» στο αγαπημένο σας παντελόνι και να θυμηθείτε τα παλιά.

1. Δοκιμάστε να το κουμπώσετε ξαπλωμένη. Εντάξει δεν εννοούμε να πιεστείτε σε βαθμό που θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο σώμα σας, αλλά αν προεξέχει λίγο η κοιλίτσα, είναι σίγουρο πως με αυτόν τον τρόπο θα σώσετε την κατάσταση.

2. Προγραμματίστε τα γεύματά σας από πριν. Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως όταν επιστρέφετε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα το πρώτο πράγμα που θα κάνετε είναι να ανοίξετε το ψυγείο. Αν λοιπόν δεν έχετε μαγειρέψει θα παραγγείλετε απ’ έξω και θα πάρετε κάτι που δεν είναι και τόσο υγιεινό και έχει πολλές θερμίδες. Αν όμως έχετε μαγειρέψει από πριν και είστε προετοιμασμένη, θα κερδίσετε και χρήματα και πόντους στη σιλουέτα σας.

3. Προγραμματίστε τα ψώνια σας. Πριν πάτε στο super market κάντε μια λίστα με τα απαραίτητα και πιο υγιεινά τρόφιμα που θα σας χορτάσουν μεν, αλλά δεν θα σας προσθέσουν βάρος. Μην ξεχνάτε ότι το σημαντικό για να χάσετε κιλά, είναι να μην πεινάτε.

4. Να τρώτε πάντα συγκεντρωμένη. Όταν τρώτε και βλέπετε τηλεόραση, ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, το πιο πιθανό είναι να καταναλώσετε μεγαλύτερες ποσότητες από αυτές που πραγματικά έχετε ανάγκη. Με αυτόν τον τρόπο παίρνετε βάρος χωρίς να το καταλάβετε.

5. Βάλτε στην τσάντα σας υγιεινά σνακ που θα θα μπορείτε να τρώτε όλη την ημέρα. Φρούτα, ξηροί καρποί, είναι αυτά που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας για να «τσιμπολογάτε» και να μην υποκύψετε σε γλυκούς πειρασμούς και όχι μόνο.

6. Φορέστε ένα oversized πουλόβερ το οποίο θα καλύπτει την κοιλιά σας και αφήστε το κουμπί ανοιχτό. Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά είναι ένας τρόπος να φορέσετε οποιοδήποτε παντελόνι, αν έχετε πάρει κιλά στην περιοχή της κοιλιάς.

7. Φορέστε ένα shape up εσώρουχο. Τα συγκεκριμένα εσώρουχα είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να σμιλεύουν το σώμα σας και αξίζει να επενδύσετε σε ένα πολύ καλής ποιότητας γιατί θα διαπιστώσετε πως πραγματικά μπορεί να σας διευκολύνει να φορέσετε όχι μόνο τα αγαπημένα σας jeans αλλά και πολλά άλλα ρούχα που έχετε κρύψει στη ντουλάπα σας.

Tags skinny, jeans, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0086 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3275 s // Total time: 2.3361 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X