To dress code του ραντεβού: Πώς θα τον εντυπωσιάσεις;


To dress code του ραντεβού: Πώς θα τον εντυπωσιάσεις;

Οι χρυσοί κανόνες του στυλ για τις πιο ρομαντικές στιγμές σας!  

Η επιλογή outfit για ένα ρομαντικό ραντεβού, είναι μία από τις πιο αγχωτικές διαδικασίες για σχεδόν κάθε γυναίκα. Ακόμα και οι πιο κομψές διάσημες κυρίες του Hollywood έχουν παραδεχτεί ότι πολλές φορές έχουν στρεσαριστεί στη σκέψη του τι να φορέσουν στο ραντεβού με τον καλό τους, ή με ένα νέο φλερτ. Τι αρέσει τελικά στους άντρες;

Διάβασε παρακάτω πώς πρέπει να σκεφτείς πριν αποφασίσεις ποιο θα είναι το look που θα επιλέξεις και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Κανόνας #1: Μη φορέσεις πολλά αξεσουάρ

Μπορεί το layering στα κολιέ να αρέσει στις γυναίκες, ή να θέλεις το arm party σου να είναι γεμάτο με πολύχρωμα βραχιόλια, όμως δεν ισχύει το ίδιο για το αντίθετο φύλο.

Κανόνας #2: Διάλεξε ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια γυναίκα που δεν μπορεί να περπατήσει πάνω στα ψηλοτάκουνά της. Πριν διαλέξεις το ζευγάρι παπούτσια που θα φορέσεις στο ραντεβού, σκέψου καλά αν σε βολεύουν και κυρίως σκέψου πού θα πάτε. Ακόμα και τα Louboutins μπορούν να αποβούν μοιραία, αν το ραντεβού σου περιλαμβάνει λιθόστρωτο δρόμο!

Κανόνας #3: Μη βασιστείς στην ασφαλή λύση φόρεμα-γόβες

Το αγαπημένο σου μικρό μαύρο φόρεμα ίσως να ταιριάζει στις περισσότερες περιστάσεις, όμως εάν ο καλός σου έχει αποφασίσει ένα πιο casual ραντεβού, θα καταλήξεις να φαίνεσαι παράταιρη και με εκείνον και με το περιβάλλον γύρω σου.

Κανόνας #4: Νιώσε άνετα με το ντύσιμό σου

Μην επιλέξεις κάτι που δεν σε κάνει να νιώθεις άνετα και κυρίως που δε σου αυξάνει την αυτοπεποίθηση! Όταν μια γυναίκα νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της, το εξωτερικεύει και σίγουρα γοητεύει το αντίθετο φύλο!

Κανόνας #5: Δεν είναι η στιγμή για να ακολουθήσεις τις τάσεις

Τα oversized πλεκτά είναι τάση για το φετινό χειμώνα, όμως δεν είναι σίγουρο ότι εντάσσονται στο κατάλληλο ντύσιμο για ένα ραντεβού. Καλύτερα να πειραματιστείς με τα trends σε μια έξοδο με τις φίλες σου.

Κανόνας #6: Μη φοβηθείς να είσαι σέξι

Δε χρειάζεται να διστάσεις να δείξεις τη σέξι σου πλευρά, υπάρχουν όμως μερικοί περιορισμοί. Διάλεξε ένα σημείο που θέλεις να τονίσεις και διαμόρφωσε το outfit σου με βάση αυτό. Για παράδειγμα, μπορείς να φορέσεις ένα crop top με μια midi pencil φούστα, ή skinny jeans με μια μπλούζα που έχει ανοχτή πλάτη. Οι υπερβολές στο ντύσιμο δε θα σε βγάλουν ποτέ ασπροπρόσωπη και σίγουρα θα περάσουν το λάθος μήνυμα για τις προθέσεις σου.

Tags πρώτο ραντεβού, στυλ, μόδα, valentino, chanel, ραντεβου, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1957 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4481 s // Total time: 3.6438 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X