Δυο αρώματα περιορισμένης έκδοσης για εσένα και εκείνον...


Δυο αρώματα περιορισμένης έκδοσης για εσένα και εκείνον...

Το franchise των αρωμάτων Euphoria του Calvin Klein γίνεται χρυσό χάρη σε ένα νέο άρωμα περιορισμένης έκδοσης με το όνομα Euphoria Gold

Οι περιορισμένες εκδόσεις αποτελούν μια νέα εκδοχή των πρωτότυπων αρωμάτων Euphoria που πρωτοκυκλοφόρησαν το 2005 για τις γυναίκες και το 2006 για τους άνδρες. Η νέα κολεξιόν περιορισμένης έκδοσης του αρώματος Euphoria Gold συνδυάζει τη χλιδή με ένα σαγηνευτικό αισθησιασμό.

Η θηλυκή έκδοση του αρώματος Euphoria Gold είναι μια φρουτώδης και ανατολίτικη εκδοχή, που ανοίγει με μια ζουμερή ένωση κουμκουάτ, μανταρινιού και γλυκών βερίκοκων. Η καρδιά του περιέχει θερμές αποχρώσεις από μέλι που γλυκαίνουν χάρη στην ευωδιά της γαρδένιας και του ασφόδελου, ενώ η βάση του κλείνει με λευκό πατσουλί, σανδαλόξυλο και musk.

Σε αντίθεση με τη γυναικεία, η ανδρική εκδοχή αποτελεί μια oriental-fougere σύνθεση που ανοίγει με ένα δροσερό μίγμα από τζίντζερ και λεμόνι. Στην καρδιά του αρώματος κυριαρχεί το μέλι, η κανέλα και ο βασιλικός, που καταλήγουν σε μια θερμή βάση από κεχριμπάρι, πατσουλί και βανίλια. Και τα δύο αρώματα είναι πολυτελή και έντονα.

Tags Calvin Klein Euphoria Gold, Calvin Klein, beauty, perfume, Ομορφια, αρωματα, Euphoria Gold


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3556 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2132 s // Total time: 2.5688 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X