EnjoyTravel.Today: Οι διακοπές αλλιώς


EnjoyTravel.Today: Οι διακοπές αλλιώς

Ένα πλήρες site - οδηγός για όσους αναζητοούν activities, workshops, volunteering και accessible τουρισμό

Όταν διαβάζεις το τίτλο enjoytravel.today πιστεύεις ότι ακόμη ένα ταξιδιωτικό γραφείο άνοιξέ και περιμένεις προσφορές…. Όμως ευτυχώς όλα αυτά δεν ισχύουν.

Η Στέλλα Γαβριήλ δημιούργησε αυτό το site, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν υπάρχει site το οποίο να βοηθά τον κόσμο να βρει δραστηριότητες, workshops,volunteering & accessible tourism ανά τον κόσμο! Σαν δεξί σας χέρι και πιστός βοηθός η Στέλλα σας σχεδιάζει το ιδανικό τοπίο για εσάς ανάλογα με τα γούστα σας και το κυριότερο την τσέπη σας!

Στο website enjoytravel.today θα βρείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το τι προσφέρει η κάθε χώρα σε δραστηριότητες, σε ποια περιοχή και ποια περίοδο διαδραματίζονται.

Το enjoytravel.today ενημερώνεται σε εβδομαδιαία βάση με ό,τι καινούριο συμβαίνει στον κόσμο μας. Με ένα πολύ απλό τρόπο βλέπετε ό,τι σας ενδιαφέρει και στέλνετε το αίτημά σας στους ανθρώπους του site οι οποίοι φροντίζουν να σας ετοιμάσουν μια πρόταση για την εκδρομή με βάση το στυλ και τις ανάγκες σας.

Πολύ σύντομα, εκτός από το διαδίκτυο, το enjoytravel.today θα αποκτήσει και γραφείο στη Λευκωσία στην οδό Παπανικολή 1Α. Τηλ. 99603669


Απόλαυσε Διακοπές, όπως τις θές, σχεδιασμένες ειδικά για εσάς και με το κόστος που διαθέτεις…

Tags activities, workshops, volunteering, accessible tourism, Ταξιδι, Διακοπές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5779 s (253 Queries.) // Parse time: 0.6199 s // Total time: 3.1978 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X