5 tips για να φοράς σωστά τo crop top


5 tips για να φοράς σωστά τo crop top

Πως θα υιοθετήσεις σωστά μία από τις πιο hot τάσεις της χρονιάς.

Το έχουμε δει στις πιο καλοντυμένες celebrities και στις πιο διάσημες fashion bloggers του κόσμου. Το crop top φαίνεται οτι είναι μία τάση που ήρθε για να μείνει αφού έχει ήδη δεχθεί τις παραλλαγές της ως αποκαλυπτικό μπούστο, loose πουκάμισο και εφαρμοστό τοπ.

Σου παρουσιάζουμε 5 tips που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις σωστά την τάση και θα σε προετοιμάσουν κατάλληλα έτσι ώστε κάθε σου εμφάνιση να είναι in fashion.

Διάλεξε το σωστό μήκος. Η επιλογή του σωστού μήκους σύμφωνα με το σωματότυπο και το ύψος σου είναι το Α και το Ω για να μπορέσεις να φορέσεις σωστά τη συγκεκριμένη τάση. Στις περισσότερες περιπτώσεις ιδανικό μήκος για τους περισσότερους σωματότυπους είναι αυτό που αγγίζει τη περιοχή της μέσης.

Αγάπησε το ψηλόμεσο παντελόνι Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να πετύχεις το απόλυτο σύνολο είναι να ταιριάξεις το αγαπημένο σου crop top με μια ψηλόμεση φούστα ή μια ψηλόμεση παντελόνα. Ο συνδυασμός αυτός θα αναδείξει ιδανικά τη σιλουέτα και θα σου χαρίσει ένα αποτέλεσμα που θα είναι όσο αποκαλυπτικό πρέπει.

Διατήρησε “ήσυχο” το υπόλοιπο σύνολο. Διάλεξε τι θέλεις να τονίσεις στο σύνολό σου και προσπάθησε να διατηρήσεις ουδέτερα τα υπόλοιπα κομμάτια. Εάν το crop top σου δεν αφήνει πολλά στη φαντασία, μια σοφιστικέ midi φούστα θα αποτελέσει το ιδανικό ταιρί, ενώ ένα εφαρμοστό skinny παντελόνι ή ένα δερμάτινο σορτσάκι θα ταιριάξει αντίστοιχα σε μια πιο ήσυχη επιλογή.

Μην φοβηθείς να “παίξεις” με τον όγκο Ίσως ένας λόγος που μέχρι τώρα το crop top ήταν μια τάση που απέφευγες διότι θεωρούσες πως δεν ταίριαζε στο σωματότυπό σου να ήταν οι λάθος συνδυασμοί.

Εάν δυνατό σου σημείο είναι τα πόδια σου, προτίμησε ένα φαρδύ crop top που συνδυασμένο με ένα ψηλόμεσο skinny τζιν ή μια pencil φούστα θα καλύψει το “αδύναμο” σημείο σου. Εάν πάλι η κοιλιά αποτελεί το σημείο-ατού σου, διάλεξε ένα εφαρμοστό δαντελένιο crop top και συνδύασέ το με μια flared φούστα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Θυμήσου το layering Ποιός είπε οτι το φθινόπωρο δεν μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου crop top?  

Διάσημες bloggers από όλο το κόσμο καθημερινά το συνδυάζουν ιδανικά με oversized ζακέτες, αυστηρά blazer και παλτό σε παστέλ αποχρώσεις. Θες να ξεχωρίσεις ακόμα πιο πολύ? Τότε μην διστάσεις να το φορέσεις επάνω από το λευκό σου πουκάμισο ή από ένα μακρύ τοπ στον ίδιο τόνο και τότε όλοι θα σου ζητούν στυλιστικά tips.

Tags CROP TOP, ΣΥΜΟΥΛΕΣ, Miranda Kerr


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.0587 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2529 s // Total time: 4.3116 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X