Kim Kardashian: Αποφάσισε να τα δείξει όλα


Kim Kardashian: Αποφάσισε να τα δείξει όλα

Χτες η Kim Kardashian η Νο1 τηλεπερσόνα αναστάτωσε τον Κυβερνοχώρο με την καινούργια φωτογράφησή της, βγάζοντας για πρώτη φορά τα διάσημα οπίσθιά της στη φόρα και συγκεκριμένα στο εξώφυλλο του Paper.

Σήμερα, οι υπεύθυνοι του περιοδικού, μας έδειξαν την ολόγυμνη μπροστινή πλευρά της, από τον φακό του Γάλλου φωτογράφου Jean-Paul Goude, κάνοντας σίγουρα ευτυχισμένους όλους τους άνδρες του πλανήτη.

Και τώρα για πείτε… Πώς σας φαίνεται ολόγυμνη; Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή όχι; Εκτός όμως από την αποκαλυπτική αυτή φωτογράφηση, η ίδια μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον σύζυγο και την κόρη της, τις σχέσεις με τις αδερφές και την υπόλοιπη οικογένειά της, δήλωσε εθισμένη με τις seflie φωτογραφίες -η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα δεν εξασκεί και τόσο συστηματικά το χόμπι της αυτό- ενώ μίλησε και τα για social media.

«Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με αυτά δεν φανταζόμουν με τίποτα την μεγάλη δύναμη που θα αποκτήσουν και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω αν είμαι η βασίλισσα των socialmedia, όπως με αποκαλούν δηλαδή όλοι, αλλά ξέρω να τα χρησιμοποιώ σωστά και προς όφελός μου», δήλωσε η ίδια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η αλήθεια πάντως είναι πως μου αρέσει πολύ να δείχνω τον κόσμο μου στους followersμου, να μαθαίνουν για μένα, για πράγματα που καθημερινά κάνω. Αυτό είναι όλο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο».

Tags kim kardashian, γυμνη, ολογυμνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5962 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2998 s // Total time: 2.8961 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X