Le Smoking Tuxedo: 7 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποκτήσετε ένα κοστούμι


Le Smoking Tuxedo: 7 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποκτήσετε ένα κοστούμι

Πρώτη το φόρεσε η Marlene Dietrich σε μια εποχή όπου μια τέτοια κίνηση ήταν ταμπού ενώ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 ο Yves Saint Laurent έκανε το ανδρικό κοστούμι και «επίσημα» γυναικείο,  

To smoking tuxedo, όπως λέγεται ή στα ελληνικά το κοστούμι, είναι ένα κομμάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσετε. Πρώτη το φόρεσε η Marlene Dietrich σε μια εποχή όπου μια τέτοια κίνηση ήταν ταμπού ενώ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 ο Yves Saint Laurent έκανε το ανδρικό κοστούμι και «επίσημα» γυναικείο, εισάγοντάς το σε μία από τις συλλογές του. Διαβάστε λοιπόν γιατί σήμερα όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στη συλλογή τους ένα καλό κοστούμι σε αυστηρή, κλασική γραμμή.

1. Είναι chic. Αυτό το επιχείρημα δεν θέλει εξήγηση γιατί απλά συμβαίνει. Είναι μια από τις πιο καλόγουστες επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

2. Συνδυάζεται με τα πάντα. Μπορείτε να το φορέσετε με πουκάμισο, t-shirt, crop top, ψηλοτάκουνα παπούτσια, ακόμα και με sneakers δίνοντάς του διαφορετική διάθεση και ύφος κάθε φορά που θα προσαρμόσετε ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ.

3. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Αν για παράδειγμα επιλέξετε ένα μονόχρωμο κοστούμι με ένα κλασικό πουκάμισο, μπορείτε να πάτε στο γραφείο και να είστε άψογα ντυμένη. Το ίδιο κομμάτι μπορείτε να συνδυάσετε με strappy πέδιλα και κάποιο statement κόσμημα και να είστε έτοιμη ακόμα και για πολύ επίσημες περιστάσεις.

4. Είναι κλασικό. Από τότε που το είδαμε για πρώτη φορά μέχρι σήμερα, παραμένει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας με πολύ μικρές παραλλαγές. Αυτό σημαίνει πως αξίζει να αποκτήσετε ένα, για το οποίο θα ξοδέψετε μερικά χρήματα παραπάνω γιατί είναι σίγουρο πως θα το φοράτε για πάντα.

5. Σας διευκολύνει απίστευτα. Μπορείτε να φορέσετε το κοστούμι ακριβώς όπως είναι ή μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το σακάκι και το παντελόνι ξεχωριστά δημιουργώντας ένα τελείως διαφορετικό σύνολο κάθε φορά, ανάλογα με την περίπτωση.

6. Είναι κομμάτι «χαμαιλέοντας». Ανάλογα με τον τρόπο που θα το φορέσετε μπορεί να έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε την πιο σοβαρή και αυστηρή εμφάνιση φορώντας το με ένα κλειστό πουκάμισο και oxfords αλλά ταυτόχρονα και την πιο σέξι, φορώντας το χωρίς μπλούζα και εσώρουχο και ψηλοτάκουνες γόβες.

7. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Λίγα είναι τα ρούχα και τα αξεσουάρ που μπορούν να φορέσουν όλες οι γυναίκες, ανεξάρτητα από τον σωματότυπο και το προσωπικό τους στιλ. Για όλες όμως υπάρχει ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους, οπότε δεν έχετε παρά να βρείτε το δικό σας.

Tags κοστούμι, Yves Saint Laurent


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9274 s (229 Queries.) // Parse time: 0.4612 s // Total time: 3.3886 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X