Merveillance Expert: Η νέα σειρά της Nuxe


Merveillance Expert: Η νέα σειρά της Nuxe

\"Το θαύμα των θαυμάτων\" έτσι χαρακτηρίζουν οι ειδικοί, τη νέα σειρά Nuxe Merveillance Expert

H διαδικασία της καινοτομίας βασίζεται σε 3 κύρια σημεία:

  1. Στον εντοπισμό μιας νέας βασικής αιτίας γήρανσης, της βιμεντίνης (vimentin).
  2. Στην ανακάλυψη μορίων με μοναδικές ιδιότητες στο εσωτερικό ενός λουλουδιού  που δεν έχει ποτέ χρησιμοποιηθεί στην κοσμετολογία, του Daylily.
  3. Στη χρήση μιας  αποκλειστικής και φιλικής προς το περιβάλλον τεχνολογίας εξαγωγής εκχυλίσματος, που βασίζεται  σε εμπειρία άνω των  20 ετών, σε φυτικά έλαια.

Αναγνωρισμένη ως Νο1, στην αντιγηραντική φροντίδα του δέρματος από το 2012 από την Επιτροπή του IMS, την επίσημη πηγή πωλήσεων φαρμακείων, η NUXE αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τη δέσμευση προς τη φύση - φυτά και λουλούδια με μια αποκάλυψη: Τις αξιοσημείωτες ιδιότητες αναγέννησης που προσφέρει το λουλούδι DAYLILY .

Το ελαιο-ενεργό συστατικό του DAYLILY, έχει χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη μιας φόρμουλας αντι-γήρανσης με απαράμιλλη δύναμη. Εντελώς ανανεωμένη σειρά που ειδικεύεται στην αντιγηραντική φροντίδα οποιουδήποτε τύπου δέρματος, για γυναίκες άνω των σαράντα που αποτελείται από 4 προϊόντα: ορό, κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και περίγραμμα ματιών, που μέρα με τη μέρα, οι ορατές ρυτίδες εξαλείφονται και η επιδερμίδα γίνεται σφριγηλή.
 

Tags Anti-Aging, αντιγηρανση, nuxe Merveillance Expert, nuxe, Merveillance Expert, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8223 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4058 s // Total time: 3.2281 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X