Nicaragua Santa Maria de Lourdes: O πρώτος specialty limited edition καφές του MicroFarm Project από τα Coffee Island


Nicaragua Santa Maria de Lourdes: O πρώτος specialty limited edition καφές του MicroFarm Project από τα Coffee Island

Η νέα σειρά καφέ σκοπό έχει να καταστήσει τον specialty καφέ προσιτό σε όλους

Τα  Coffee Island ανακοινώνουν το νέο MicroFarm Project μέσω του οποίου διαθέτουν limited edition specialty καφέδες. Ο εκάστοτε καφές προέρχεται από συγκεκριμένη φάρμα ανά τον κόσμο. Ο πρώτος καφές αφορά τον Nicaragua Santa Maria de Lourdes από την περιοχή Cordillera de Dipilto της Νικαράγουα.

Η νέα σειρά καφέ σκοπό έχει να καταστήσει τον specialty καφέ προσιτό σε όλους, να κάνει το premium προϊόν μαζικό. Οι καφέδες του MicroFarm Project θα είναι διαθέσιμοι για παρασκευή στο espresso bar των καφεκοπτείων (σε espresso ή φίλτρου με Hario V60) ή σε κόκκους σε συσκευασία 200γρ.

Οι διαθέσιμες ποσότητες θα επαρκούν περίπου για 3-4 μήνες. Ο κάθε καφές αποτελεί παγκόσμια αποκλειστικότητα, διατίθενται δηλαδή ΜΟΝΟ στα καφεκοπτεία Coffee Island για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Θα δίνονται πληροφορίες για τη φάρμα, το βοτανολογικό είδος, τη μέθοδος  επεξεργασίας  του καρπού, την πιστοποίηση του καφέ, το προφίλ ψησίματος και το γευστικό προφίλ του.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Marketing Ζαπανιώτης Αλέξανδρος θα τονίσει: "ο καφές έγινε επιστήμη. Γυρίζουμε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουμε ποικιλίες καφέ που έχουν κάτι να προσδώσουν γευστικά και να τις προσφέρουμε στους φίλους των Coffee Island. Σε αυτές τις περιπλανήσεις γνωρίζουμε ανθρώπους του καφέ και κάνουμε σημαντικές φιλίες. Ανθρώπους με άλλη κουλτούρα αλλά το ίδιο πάθος για το αγαπημένο μας προϊόν, τον καφέ. Τον καφέ όπως πρέπει να είναι! Όχι πικρός και χωρίς γεύση, για να κρύψει τις αδυναμίες του. Τον καφέ που είναι γλυκός, πολύπλοκος και γευστικός. Που θέλει κι αυτός το  χρόνο του για να παρασκευαστεί σωστά. Τον καφέ που είναι ένα γεωργικό προϊόν και μπορεί να επιφυλάσσει πάντοτε ευχάριστες γευστικές εκπλήξεις. Καλούμε όλους τους φίλους των Coffee Island και τους φίλους του ποιοτικού καφέ να δοκιμάσουν τα αγαπημένα τους ροφήματα Coffee Island και με τον specialty Nicaragua Santa Maria de Lourdes. Δε θα έχουν την ευκαιρία να τον ξαναδοκιμάσουν μετά την εξάντλησή του. Θα ακολουθήσει κάτι άλλο".

Από 10 Νοεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα Coffee Island!
 

Tags Nicaragua Santa Maria de Lourdes, MicroFarm Project, Coffee Island, food news, καφες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8060 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3957 s // Total time: 2.2017 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X