Η Julia Roberts πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική καμπάνια της Calzedonia


Η Julia Roberts πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική καμπάνια της Calzedonia

Το νέο TV spot της Calzedonia είναι στον αέρα από τις αρχές Νοεμβρίου με πρωταγωνίστρια  τη διαχρονική και απίστευτα μαγευτική Julia Roberts.  

‘Eνα μεγάλο αστέρι. Η αγαπημένη ηθοποιός δίνει μια ξεχωριστή μαγεία στο brand:  ένα ταξίδι, μια διαδρομή μέσα από τη ζωή, ένας δρόμος που πρέπει να διανυθεί βήμα προς βήμα.

O κόσμος μιας γυναίκας. Μία γυναίκα και ο κόσμος της. Δύο παράλληλες διαδρομές, σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού της μέσα από διαφορετικούς τόπους και συναντήσεις.

Αυτές τις αλληγορίες θα τις ανακαλύψετε στην νέα τηλεοπτική καμπάνια της Calzedonia, η οποία φέτος τον Νοέμβριο φέρνει όλη τη γοητεία και την ομορφιά της Julia Roberts στη μικρή οθόνη.

Η θηλυκότητα και όλες τις oι πλευρές, τόποι και τρόποι της καθημερινής ζωής, με στιλ που μεταβάλλεται  συνεχώς.

Το ταξίδι ξεκινά στη Σκωτία, όπου το παρθένο τοπίο εμπνέει τον παρατηρητή να σωπάσει και να ακούσει. Η Julia κλείνει τα μάτια της και ερευνά το τοπίο και ακούει τις σκέψεις της… Όταν ανοίγει τα μάτια της και πάλι, βρίσκεται στο Παρίσι, μια ονειρικά γυναικεία πόλη, ένα μέρος που για να το εξερευνήσεις κατευθύνεσαι από ένστικτο. Η ζωή της ρέει σαν τον Σηκουάνα, ανάμεσα σε βιβλιοπωλεία, κρυφές γωνιές και όλη τη  μαγική γοητεία του Ville Lumière το βράδυ. Ωστόσο, η Julia λαχταρά μια αυθεντική εμπειρία που μπορεί να βρει μόνο στη ζεστή ατμόσφαιρα μιας βίλας στους λόφους γύρω από τη Φλωρεντία: μια πόλη με πλούσια ιστορία, όπου η παράδοση και η ομορφιά θα φύγει, αλλά η ίδια κρατάει μόνο μία σκέψη στην καρδιά της: ότι ένα ταξίδι δεν μπορεί να μετρηθεί από την απόσταση που καλύπτεται, αλλά από τις στιγμές της ζωής που θα βιώσεις κατά την πορεία του.

Μια διαφήμιση που διεγείρει τα συναισθήματα, με μια γνήσια γεύση στην μεγάλη οθόνη, που δημιουργήθηκε από την Calzedonia σε μια νέα προσπάθεια να μιλήσει απευθείας μέσα από μία γυναίκα σε μία άλλη. Συγκεκριμένα μέσα από τα μάτια της Julia Roberts, ένα διαχρονικό πρόσωπο της αφήγησης με το πιο σαγηνευτικό χαμόγελο στο σύγχρονο κόσμο του σινεμά, έτοιμη να ζεστάνει κάθε καρδιά με αισιοδοξία.

Σκηνοθεσία: Ago Panini

Μουσική: Fabrizio Campanelli (ειδική δημιουργία για την Calzedonia)

Διαφημιστικό γραφείο: Saatchi & Saatchi.

Παραγωγή: FilmMaster.

Η CALZEDONIA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Τα must-have είδη που πρέπει να έχεις πάντα στις αποσκευές σου και θα γίνουν οι φίλοι σου σε κάθε ταξίδι.

Legwear που ικανοποιούν κάθε ανάγκη: η ζεστασιά που προσφέρει ένα κασμιρένιο καλσόν, η θηλυκότητα ενός πουά καλσόν θα δώσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο ντύσιμό σου, η απαλότητα του microfiber, ιδανικό για κάθε περίσταση, τα διαχρονικά κολάν, για να αισθάνεσαι πάντα άνετα

Tags julia roberts, calzedonia


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2732 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3918 s // Total time: 2.6650 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X