Beauty Farms


Beauty Farms

Οι σταρ του Χόλιγουντ και οι σύζυγοι εκατομμυριούχων τα ανακάλυψαν χρόνια πριν, καθώς σε μία εβδομάδα μπορούσαν να γίνουν πιο αδύνατες, πιο νέες και πιο υγιείς. Ονομάζονται medical spas και είναι πεντάστερα ξενοδοχεία, spa και luxury κλινικές μαζί. Aπό τη Μυρτώ Μήτσιου

Sha Wellness Clinic, Αλικάντε, Ισπανία
ID: Ψηφίστηκε ως το καλύτερο medical spa της Ευρώπης για την ομάδα των ειδικών του, το über-chic περιβάλλον, τη μαγευτική τοποθεσία –μέσα στο Εθνικό Πάρκο Sierra Helada, με θέα την ακτογραμμή της Costa Blanca– και τις υπηρεσίες του. Το πελατολόγιό του περιλαμβάνει σταρ του Χόλιγουντ, ανάμεσά τους τη Ναόμι Κάμπελ και την Κάιλι Μινόγκ, τις κυρίες Ομπάμα και Πούτιν, καθώς και local celebrities που κάνουν check in συχνά πυκνά για αποσυμφόρηση, detox, αντιγήρανση, ή για να χάσουν κιλά ακολουθώντας την πιο γαστρονομική εκδοχή της μακροβιοτικής διατροφής, την οποία υπογράφει ο Pablo Montoro, ένας από τους σεφ του πασίγνωστου εστιατορίου El Bulli.
Θεραπείες: Ένα fusion ανατολικής σοφίας και δυτικών τεχνολογιών. Παράλληλα με τα διάφορα είδη μασάζ, το σιάτσου, την κολονοθεραπεία, τη γιόγκα και τις θεραπείες ύπνου, μπορείς να κλείσεις laser treatments για το πρόσωπο και το σώμα, μη επεμβατικές κοσμητικές θεραπείες, να διορθώσεις το χαμόγελό σου ή να αφεθείς στα έμπειρα χέρια του John Tsagaris, που ως guest therapist πραγματοποιεί εδώ chinese micro needling, φωτοθεραπεία με Led και κοσμητικό βελονισμό, το εναλλακτικό φυσικό μπότοξ.

Capri Palace, Κάπρι, Ιταλία
ID: Το πιο glamorous art hotel του Κάπρι, ένα αρχοντικό του 1700, όπου μπορείς να μείνεις στη σουίτα της Κάλας, της Μέριλιν, της Γκουίνεθ, ή σ' αυτές των Μιρό, Καντίνσκι και Γουόρχολ, να δειπνήσεις στο βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο L'Olivo, ή απλώς να αφήσεις τους 30 ειδικούς του Capri Beauty Farm να ασχοληθούν μαζί σου. Αυτό το φουτουριστικό spa συνεργάζεται με πανεπιστημιακά νοσοκομεία στην έρευνα και εφαρμογή exclusive θεραπειών, τις οποίες φέρνει στα μέτρα σου με στόχο το ολιστικό well-being.
Θεραπείες: Το Capri Beauty Farm έγινε διάσημο χάρη στην πατενταρισμένη μέθοδο που δημιουργήθηκε εδώ και ονομάζεται Scuola delle Gambe. Η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Τζούλια Ρόμπερτς τη λατρεύουν γιατί θεραπεύει την κυτταρίτιδα, «εξαφανίζει» επιφανειακά σπασμένα αγγεία και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου στα πόδια με ειδική «λάσπη», με μηχανήματα που δονούνται, με μασάζ και άλλες αποτελεσματικές τεχνικές. Άλλες διάσημες –και μη– έρχονται εδώ για να χάσουν κιλά, να ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό τους, ή για να βελτιώσουν τη στάση του σώματός τους με την επαναστατική μέθοδο posturology.

Laclinic, Μοντρέ, Ελβετία
ID: Ένα ινστιτούτο ομορφιάς, ένα spa που χρησιμοποιεί προϊόντα Helena Rubinstein και Carita, ένα ιατρικό κέντρο, ένα ενδοκρινολογικό εργαστήριο, μια οδοντιατρική κλινική και ένα τμήμα πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής. Όλα αυτά σε ένα πεντάστερο, σχεδόν πριβέ σαλέ 10 δωματίων με θέα στη λίμνη της Γενεύης και στις Άλπεις, στο οποίο μένουν όσοι κάνουν κάποια επέμβαση, αλλά και όσοι απλώς θέλουν λίγο ακόμα pampering. Είναι εξοπλισμένη με την πιο προηγμένη ιατρική τεχνολογία, με την πιο ραφιναρισμένη κουζίνα, τα πιο άνετα κρεβάτια, και κυρίως με το καλύτερο ιατρικό προσωπικό, το οποίο έχει κουράρει με απόλυτη εχεμύθεια διάσημους, όλους τους Ελβετούς bankers και όλους τους θαμώνες του Γκστάαντ και του Σεντ Μόριτζ.
Θεραπείες: Ο κατάλογος περιλαμβάνει μόνο tailor-made θεραπείες, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ώστε να καλύπτουν κάθε ξεχωριστή ανάγκη και επιθυμία. O επικεφαλής γιατρός, o Dr Pfulg, χρησιμοποιεί τη μέθοδο της χρυσής αναλογίας, έναν μαθηματικό τρόπο μέτρησης προκειμένου να πραγματοποιήσει τεχνικές που θα πετύχουν ιδανικές αναλογίες στο πρόσωπο. Η Laclinic είναι κυρίως διάσημη για τις μεθόδους αντιγήρανσης, επεμβατικές και μη επεμβατικές –με μοναδικά ενέσιμα κοκτέιλ, φίλερς και πήλινγκς–, και ο Dr Pfulg πασίγνωστος για το soft facelift. Ειδικά για τους άντρες λειτουργεί και τμήμα μικρομεταμόσχευσης μαλλιών με μόνιμα αποτελέσματα.

Viva Mayr, Λίμνη Γουόρθ, Αυστρία
ID: Υπάρχουν πολλές Mayr κλινικές στην Αυστρία, που εστιάζουν δηλαδή στον καθαρισμό του πεπτικού συστήματος, αυτή όμως είναι η ναυαρχίδα. Το 70% των ανθρώπων που την επισκέπτονται επιστρέφουν. Κάθε χρόνο. Κι αυτό είναι το υψηλότερο ποσοστό παγκοσμίως. Οι κουρασμένοι και αγχωμένοι τεχνοκράτες απ’ όλο τον κόσμο δεν έρχονται για να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία spa, αν και προσφέρεται, αλλά για να λύσουν στομαχικά προβλήματα, για να χάσουν κιλά ή για να μάθουν να τρώνε σωστά. Και το πετυχαίνουν.
Θεραπείες: Με focus το detox και τη σωστή πέψη, ο δημιουργός της κλινικής, Dr Harald Stossier, περνάει κάθε επισκέπτη από το τεστ εφαρμοσμένης κινησιολογίας, που αποκαλύπτει διατροφικές δυσανεξίες και άλλα προβλήματα υγείας, τους κάνει manual abdominal treatment, που ενεργοποιεί όλα τα όργανα που σχετίζονται με το πεπτικό σύστημα, και προτείνει ένα καθαρά εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο μέσα σε μία μόλις εβδομάδα φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Terme di Saturnia, Τοσκάνη, Ιταλία
ID: 140 δωμάτια και σουίτες, 54 treatment rooms, 18 γήπεδα γκολφ, 2 εστιατόρια, 1 κομμωτήριο, 6 εξωτερικές πισίνες και 1 εσωτερική, 1 γυμναστήριο, 1 παραδοσιακό ρωμαϊκό bathhouse, 1 γήπεδο τένις, 1 γκαλερί τέχνης, ακόμα και 1 μπακάλικο. Εδώ αποκλείεται να βαρεθείς. Τα ιαματικά νερά που αναβλύζουν διαρκώς έχουν μόνιμη θερμοκρασία 37 βαθμούς Κελσίου και περιέχουν άλατα και ευεργετικά ιχνοστοιχεία, τα οποία, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες ομορφιάς, αλλά και τις ιατρικές και αισθητικές θεραπείες, προσφέρουν μάξιμουμ αποτελέσματα.
Θεραπείες: Αφού υπολογίσουν την ακριβή βιολογική σου ηλικία με το exclusive Limpha di Saturnia course, 45 θεραπευτές και 5 γιατροί οργανώνουν το ολιστικό πλάνο δράσης. Κι ενώ εδώ μπορείς να λύσεις όλα τα προβλήματα που απασχολούν μια γυναίκα –να παγώσεις το χρόνο, να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα, να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου, να γλιτώσεις από την κατακράτηση υγρών–, στο Terme di Saturnia καταφθάνουν όσοι αντιμετωπίζουν μυοσκελετικά προβλήματα. Και, φεύγοντας, τα αφήνουν πίσω τους.

Tags Spa, αισθητικη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9520 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2254 s // Total time: 2.1774 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X