Αυτές είναι οι σκληρές προπονήσεις των σταρ του Hollywood!


 Αυτές είναι οι σκληρές προπονήσεις των σταρ του Hollywood!

Είναι πειθαρχημένες και ξέρουν τι θέλουν από την καθημερινή γυμναστική τους για να έχουν σώματα αθλητών. Δες τι κάνει η καθεμία για υπέροχο, γυμνασμένο και υγιές κορμί..    

Έμιλι Μπλάντ: Προκειμένου να υποδυθεί το ρόλο της μπαλαρίνας στην ταινία “The Adjustment Bureau”, η ηθοποιός έπρεπε να παρακολουθήσει μαθήματα μπαλέτου τα οποία περιελάμβαναν 2 ώρες έντονης αερόβιας άσκησης και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Έπειτα από αυτό έκανε άλλες δύο ώρες μπαλέτο. 

Άνα Κουρνίκοβα: Η γνωστή τενίστρια τρέχει τέσσερις φορές την εβδομάδα για μία ώρα και κάνει 30 λεπτά ασκήσεις με βάρη και 45 λεπτά αερόβιες ασκήσεις κάθε μέρα.

Έλ Μακφέρσον: Το πρώην μοντέλο προπονείται με personal trainer τρεις φορές την εβδομάδα.

Μέγκαν Φοξ: Για το ρόλο της στην ταινία “Transformers” η Μέγκαν ήθελε να κάνει το σώμα της να φαίνεται αδύνατο, τονωμένο και σέξι. Για να το πετύχει αυτό έκανε ασκήσεις με βάρη που έδιναν έμφαση στον κορμό της. 

Ζιζέλ Μπούντχεν: Η Ζιζέλ διατηρεί το τέλειο κορμί της με γιόγκα (την οποία κάνει καθημερινά) καθώς και κουνγκ φου, βόλεϊ και διάφορα extreme sports.

Σαρλίζ Θερόν: Η όμορφη ηθοποιός προτιμάει να γυμνάζεται στη φύση και να τρέχει στην παραλία που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της στο Los Angeles.

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Η ηθοποιός αγαπάει τις δύσκολες προπονήσεις και έτσι προτιμάει να αναμειγνύει το boxing με άλλες πολεμικές τέχες καθώς και με ασκήσεις με βάρη.

Tags hollywood, ΑΣΚΗΣΕΙΣ, γυμναστικη, ΚΟΡΜΙ, αθλητες, yoga, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7859 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3404 s // Total time: 2.1263 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X